Преди няколко дни писахме, че HBO търсят нови автори („new voices“), с които да разработят подходящо продължение на емблематичната им антологична поредица „True Detective”, и гледайки първия трейлър на мини сериала „Мер от Ийсттаун“ („Mare of Easttown“), не можем да не си помислим, че той перфектно би се вписал в концепцията.

Ако сте пропуснали предишната ни новина по темата, припомняме, че действието на „Мер от Ийсттаун“ се развива в малък град в Пенсилвания, а в центъра на историята е детектив Мер Шийхан (в ролята влиза винаги отличната ни любимка Кейт Уинслет), чийто живот се разпада, докато разследва местно убийство. Обещанието е, че сериалът ще бъде „изследване на тъмната страна на малките, затворени общности и автентичен поглед към това, как семейството и минали трагедии могат да дефинират нашето настояще“.

Създател и шоурънър на „Мер от Ийсттаун“ е Брад Ингълсби („Run All Night“, „Out of the Furnace“, „American Woman“), а режисьор на всички седем епизода е Крейг Зобел („Compliance“, „Z for Zachariah“, „Ловът“), който е заменил първоначално обявения Гавин О’Конър. Освен Кейт Уинслет в ролите ще видим Гай Пиърс, Евън Питърс и Джийн Смарт.

Вижте първия трейлър.

Наистина доста ни се връзва с „True Detective”, но това няма никакво значение. Кейт Уинслет, съвсем не изненадващо, изглежда страхотно в ролята, но и всичко останало в трейлъра ни допада и наистина смятаме, че „Мер от Ийсттаун“ има потенциал да бъде наистина добър. Имаме колебание по отношение на Крейг Зобел, който наскоро ни разочарова доста с „Ловът“, но, от друга страна, той е автор и на чудесния „Compliance“, така че надежда има. И се надяваме Гай Пърс да не е лош, защото ще е доста елементарно…

Вижте и няколко снимки.

mare-of-easttown-img01-20210217 mare-of-easttown-img02-20210217 mare-of-easttown-img03-20210217 mare-of-easttown-img04-20210217 mare-of-easttown-img05-20210217 mare-of-easttown-img06-20210217

Още веднъж, създател и шоурънър на „Мер от Ийсттаун“ („Mare of Easttown“) е Брад Ингълсби („Run All Night“, „Out of the Furnace“, „American Woman“), а режисьор е Крейг Зобел („Compliance“, „Z for Zachariah“, „Ловът“). В ролите са Кейт Уинслет, Гай Пиърс, Евън Питърс, Джийн Смарт, Дейвид Денман, Джулиан Никълсън, Кейли Спейни, Джон Дъглас Томпсън, Ангури Райс, Нийл Хъф и др.

Българската премиера е на 19 април в HBO GO и по HBO.

 

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *