Първите рекламни визии на предстоящия „X-Men: Apocalypse” на Брайън Сингър предизвикаха от смесени до откровено отрицателни реакции сред феновете заради начина, по който изглеждаше основният антагонист, дал името на филма – Apocalypse. Но едно е снимки, били те официални, а съвсем друго е трейлър, затова всички зачакахме първата реклама (която закъсня бая), за да видим какво ни очаква в действителност. Тя вече е факт, но преди да я видите, ето с две думи за какво става въпрос:

Действието на „X-Men: Apocalypse” започва десет години след края на „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”, когато старият и изключително могъщ Apocalypse (смятан за първия мутант) напуска египетската си гробница, където е прекарал няколко хиляди години, твърдо решен да господства над новия свят. По пътя към целта си, той вербува опитващия се да води нормален живот в Полша Магнито, който се превръща в един от четиримата „конници на апокалипсиса” – останалите са Psylocke, Буря и Ангела. Междувременно отчуждената Мистик и Професор Х (който обучава младите мутанти да контролират силите си) се обединяват, за да предотвратят заплахата от тотално унищожение.

Честно казано, не сме съвсем сигурни какво мислим за трейлъра. Като че ли реакцията ни е по-скоро положителна, но имаме и доста притеснения – точно каквото е и отношението ни към предишния филм от поредицата „Х-Мен: Дни на отминалото бъдеще”. Явно това ще един от случаите, в които няма да бързаме да си създаваме мнение, а ще изчакаме рекламната кампания да се разгърне още малко. С други думи, скатаваме се и оставаме страстните коментари и излияния на вас.

Ето и няколко снимки, плюс новия плакат, който дебютира наскоро.

Update: Вижте и един нов, доста приятен плакат.

X-Men: Apocalypse - плакат

Режисьор на „X-Men: Apocalypse” е Брайън Сингър, а сценарият е дело на Сингър, Саймън Кинбърг, Майкъл Дохърти и Дан Харис. В ролите ще видим Джеймс Макавой, Майкъл Фасбендър, Дженифър Лорънс, Никълъс Холт, Евън Питърс, Роуз Бърн, Оскар Айзък, Софи Търнър, Коди Смит-МакФий, Лукас Тил, Tай Шеридан, Бен Харди, Оливия Мън, Александра Шип, Лукас Тил, Лана Кондор и други.

Премиерата е 27 май 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Супер е, единствената ми забележка е към Апокалипсис, който не са оправили толкова много от въпросните снимки 🙂

  2. Санса Старк си е все толко дървена. И да вземат да разкарат тая Джей-Лоурънс и да си върнат старата актриса, която иг раеше Мистик. Иначе филма ще е добър със сигурност.

  3. Нямам никакви притеснения – Браян Сингър ще си свърши работата чудесно.

  4. Ако бяха направили гласа на Апокалипс да е като в анимацията от 90-те щеше да е перфектно. Усещам как ще е доста meh.

  5. Не мога да я дишам тая Санса, заклевам се. Иначе трейлърът е ОК.

  6. Музиката на трейлърът е много оригинална. С ефектчето като на 500 други преди тва:)

  7. Прекалено разхвърляно, недовършено. Санса е дърво. Но вероятно филмът ще е малко по-добър от Days of the Future Past… 😉

  8. Екс-мените ги спрях след First Class, ако не се лъжа. Не мисля да се докосвам пак. Бляк. Но не може да се отрече, че Маквой и Фасбендър са ужасно добри пападения, жалко за всичко друго.

  9. трети Глас против Санса, макар визуално да е по-близо от Фамке Янсен до оригинала.
    Дженифър Уоурънс е безспорен талант, ама след Ребека ми е дундеста Мистик…….Маргото Роби щеше да е по-яка.
    Апокалипс наистина с по-груб глас щеше да е по-добре, иначе явно регулира размера си, освен ако битката с професора не беше ментална.
    Като цяло съм много ок, аз съм си и фен

  10. Добре де, що на сцената след надписите на предния – Days of future past, тоя лилавия урунгел го дадоха за малко и си няма нищо общо със сегашния?

  11. Роден си е човек (мутант де), ама експериментира с извънземни артефакти, ала бала……. иначе идея нямам тук ква история ще му бацнат

  12. Абсолютно подкрепям мненията – и за дебелата Мистик, и за дървената Санса. Дървения крак на комшията е по-секси и артистичен. Не мога да си представя как този кравешки фейс с годините се превръща въъв Фамке Янсен.

  13. Всичко, което каза Данаил 🙂 + много е яко, че покрай всичките феминистки мъмбо-джъмбовщини в целия трейлър виждаме само поничковото лице на Лорънс, а не истинската Мистик. Тъпо, тъпо.
    Да бяха показали и малко от Оливия Мъъъъъън, а не само един кадър. Тя щеше да ме спечели в подкрепа на дамската част от филма, ама уви, само крави, телета и бухти.

  14. Актьорската игра на Санса е такава все едно чака да изскочи отнякъде Рамзи Болтън. :))