Животът на комиксите, превърнали се в някаква игрална версия на своите истории, е дълъг и в повечето случаи – успешен. Независимо от това дали нивото се измерва с милиони долари (в случая с високобюджетните блокбастъри) или с милиарди гледания (в телевизионните формати), важното е да се уловят тема и персонажи – и да бъдат кастнати по подходящ начин.

Преди известно време Syfy разпространиха официален трейлър на новото им фантастично „драмеди“ „Resident Alien“, в основата на което е едноименния Dark Horse комикс. Първи кадри бяха представени още на New York Comic Con 2020 и запознават публиката с появата на „местното извънземно“ и начина, по който „обсебва“ доктор Хари Вандершпигел – в ролята е Алън Тюдик. Всичко това се случва нейде в Колорадо.

Завръзката се оказва доста сериозна – Алън Тюдик ще трябва да бъде и безскрупулното извънземно, поело с мисия и катастрофирало на нашата интересна планета, както и „състрадателния“ доктор, който трябва да си общува с хората от градчето, край което живее. Плюс това ще се издирва сериен убиец, което винаги е предизвикателно обещание за сериал. В актьорския екип участват още Сара Томко, Кори Рейнолдс, Алис Ветерлунд, Леви Филер и др.

Продуценти на „Resident Alien“ са UCP, в партньорство с Amblin TV и Dark Horse Entertainment. Изпълнителен продуценти и шоурънър е Крис Шеридан („Family Guy“), като в екипа на изпълнителните продуценти са още Майк Ричардсън („Hellboy“) и Кийт Голдберг („The Legend of Tarzan“), Джъстин Фалвей, Дарил Франк („The Americans“) и Дейвид Добкин („Wedding Crashers“), който е и режисьор на пилотния епизод.

Премиерата на новата поредица на SYFY е на 27 януари 2021.

resident-alien-poster-20201230

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *