Малко сме се разсеяли по адрес на новите творчески идеи на Ксавие Долан – според авторитетното издание Variety, той ще си партнира със Studiocanal и Quebecor Content, за да реализира идеята си за мини поредица. Долан е измислил и заглавие – „The Night Logan Woke Up“, а продукцията трябва да стартира през март догодина, за да може да се появи на екран по някое време през 2022.

В основата на „The Night Logan Woke Up“ е едноименната театрална продукция на Мишел Марк Бушар и вероятно за снимките ще бъдат ангажирани актьорите от спектакъла, игран през 2019. В този екип са Жули Ле Бретон, Магали Лепин-Блондо, Ерик Брюно, Патрик Иво и Жулиен Коте.

Историята представлява психологически трилър, в който главните герои са трима приятели – Логан плюс Мими и Жулс, които са брат и сестра. Животът им никога няма да бъде същият, защото на 17-ия си рожден ден Логан изнасилва Мими, като разрушава приятелството им и семействата им се превръщат в непримирими врагове. 20 години по-късно, след смъртта на майка си, Мими се връща в родния си град и трябва да се справи с травмите от миналото, в опит да събере отново отчужденото си семейство.

Всичко звучи и изглежда като сюжет, който би бил реализиран прекрасно и с вдъхновение от Ксавие Долан, чието развитие следим от години. Ще очакваме още подробности за „The Night Logan Woke Up“, който е първата авантюра на Долан в необятния свят на телевизионните поредици.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *