Interstellar

Знаете какво е положението през последните няколко дни, особено по отношение на трейлърите на предстоящите големи филми. Точно така, Comic-Con! Доста очакваната фантастична драма на Кристофър НоланInterstellar” е поредният филм, който присъстваше с панел на гигантската „нърдовска” конвенция, по време на която беше представен и най-новият му удължен трейлър.

Интересното е, че рекламата на филма беше представена лично от Нолан (в компанията на Матю Маконъхи), който за първи път присъства на форума. Вижте я, а след това хвърлете око и на видеото на самия панел, където Нолан и Маконъхи хвърлят малко повече светлина върху работата си по проекта и част от идеите закодирани в него.

Абе, като че ли има малко повечко „любов” и „семейство”, отколкото е по вкуса ни, но визуалната част изглежда повече от отлично – особено космическите и извънземните моменти, а и ни е ясно, че е хубаво да има стабилна драматична основа, за да се получи добър филм. За съжаление, само с красоти не става – или поне не винаги.

Също така ни харесва, че продължава да не е съвсем ясно какво точно се случва и защо и когато най-накрая изгледаме филма, ще има какво да ни изненада.

Ето и споменатото видео на „Comic-Con”-ския панел.

Interstellar

Interstellar

Interstellar

Режисьор на „Interstellar е Кристофър Нолан, а в ролите са Матю Маконъхи, Ан Хатауей, Джесика Частейн, Джон Литгоу, Елън Бърстин, Кейси Афлек, Уес Бентли, Тофър Грейс, Майкъл Кейн, Макензи Фой, Дейвид Ойелоуо, Мат Деймън и др.

Премиерата е 7 ноември 2014.

Допълнителни подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Абе, май ще му се получи този път на Нолан :). Лошото от това което виждам по визията е, че твърде реалистичният му подход на някои места не работи за/в такъв тип филм (предполагам няма да е голям кусур :)). А това за любовта, която няма граници ми влиза приятно леко, въпреки клишето. Може би щото не ми го набиват твърде здраво в онази му отвратително лигава форма. Ще видим крайният резултат, де :D.

    А какво точно не е ясно? Общо взето в този трейлър се казва почти всичко (или поне се полагат ясни основи). Земята умира, търси се нова обитаема планета и покрай това се развива семейна, и човешка (по американски :P) драма. Остава да видим дали наистина ще се върне или не, и покрай това, ще се намери ли ново убежище за земляните. Залагам на първото :), а и ще е по-интересно веднъж да имаме тази гледна точка в по-комерсиален и скъп проект (разбира се ако е по-развита и завършена хмм… :(). По-песимистичният край някак не би му подхождал и ще се губи на фона на идеите които „промотира“.

    Па знае ли човек, но не очаквам някакви грандиозни изненади.

  2. Е, да, общите щрихи на историята са факт, но липсват подробностите и със сигурност ще има мистерия извън това дали той ще се върне или не. Това ми е малко елементарно за смисъл на подобна история, макар да и придава винаги необходимия личен поглед. 🙂
    И шансовете да му се поличи на Нолан, са далеч по-големи от тези да не му. 🙂

  3. Според мен това с „дали ще се върне или не“ ще бъде поставено като избор в даден момент по следния начин – космическата мисия търпи неуспех, докато времето на Земята е изтекло, така че героят (героите) да трябва да реши дилемата: дали да се върне, както е обещал, на загиващата, обречена Земя, при семейството си, загивайки и той заедно с него – или да продължи да обикаля вселената, в търсене на нова планета-дом за себе си и екипажа.

    С две думи – избор между семейството и човечеството, като нещата да са така поставени, че да не може хем едното, хем другото.

  4. Нали.
    По принцип, Маконъхи оставя натрапчив, но не непременно лош послевкус. Проблемът е, че тази година попреядохме малко. От това мисля, че е.
    Пък може и да не му се е получило, а ако на актьора не му се получава, режисьора е виновен. Нолан е виновен. 😀

  5. Така е, режисьорът винаги е виновен. 🙂 Но чакай първо да видим филма, пък тогава да обсъждаме как се е справил Маконъхи.

  6. Не, има прекалено много любов и семейство!

    Любов и семейство не са първите неща за които се сещаш кагото става дума за фантастика.

    Драма с елементи на фантастика. Май ще пропусна.