Кери

Преди две седмици „Sony” разпространиха втори пълен трейлър на очаквания със свито сърце римейк на „Кери”, подготвян от Кимбърли Пиърс, но той беше абсолютно идентичен с този, който видяхме в началото на април и решихме, че не си заслужава да ви го представяме. Още повече, че така щяхме да разчоплим наново „раната” (знаете, че чувствата ни по адрес на този римейк не са никак положителни), която точно както предполагахме, позаздравя покрай отложената премиера.

Щем, не щем обаче, трябва постепенно отново да започваме да се подготвяме за филма и решихме, че можем да го направим с едно кратко видео зад кулисите, няколко нови снимки и банера, който виждате по-горе.

Кери - Клои Морец

Кери - Клои Морец и Джулиан Мур

Кери - Клои Морец

Като допълнение ви предлагаме да видите и два постера, които бяхме пропуснали – един обикновен и един motion-poster, както и една корица на EW.

Кери - плакат

Кери - корица на EW

Последно, вижте и споменатия по-горе нов трейлър на филма. Старият трейлър, както и повече подробности за филма, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьор на „Кери” е Кимбърли Пиърс, а в ролите са Клои Морец, Джулиан Мур, Габриела Уайлд, Алекс Ръсел, Порша Дабълдей, Джуди Гриър и др.

Премиерата е 18 октомври 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments