Райън Мърфи има невероятната способност да е извънземно продуктивен и изкарва множество проекти в една и съща година. Те обикновено са успешни до различна степен, някои харесваме, а други – не, но със сигурност винаги се интересуваме поне малко от тях, защото той е доказал, че има способността да произвежда и много качествени неща. Следващият му филм, част от цялостната му сделка с Netflix, със сигурност няма да е за всеки, но за хората, които обичат мюзикъли изглежда перфектен.

Филмът се казва „The Prom” и е адаптиран от успешно Бродуей шоу, което разказва за четирима самовлюбени актьори, които пътуват до малко градче, за да помогнат на тийнейджърка да отиде с приятелката си на бала. Ще има песни, ще има танци, а в главните роли са някои от най-талантливите и обичани актьори в момента. Кастът е поведен с грация и мощ от Мерил Стрийп и Никол Кидман, към тях се присъединяват Джеймс Кордън., Андрю Ранелс, Кери Уошингтън, Кийгън-Майкъл Кий и Трейси Улман, както и Джо Елън Пелман – дебютантката, която ще изиграе централната роля на тийнейджърката.

Вижте първият трейлър сега:

Разбира се, че ще е захаросано и по всяка вероятност още от сега всеки от нас може да предположи как ще се развие сюжетът. Но има ли това значение в един такъв проект? Като виждаме масовките, хореографията на танците, блещукащата от пайети зелена рокля на Никол Кидман или пък несравнимата Мерил Стрийп в роля, която дори и бегло да ни напомня за Миранда Прийстли, всъщност нищо друго не ни трябва. „The Prom” ни изглежда перфектно като за мюзикъл, който да се гледа по празниците, за да стопли сърцето и да докара усмивка на лицата ни, дори и да не ни впечатли особено много с нищо друго.

Ето го официалния синопсис на сюжета:

Ди Ди Алън (Стрийп) и Бари Гликман (Корден) са актьори от нюйоркската сцена, които имат голям проблем – скъпото им ново Бродуей шоу е пълен провал и изведнъж е убило кариерите и на двамата. Междувременно в малко градче в Индиана гимназистката Ема Нолан (Пелман) преживява съвсем различен тип разбити мечти – въпреки подкрепата  от директора на училището (Кий), началничката на родителския съвет (Уошингтън) й е забранила да се появи на училищния бал с приятелката си. Когато Ди Ди и Бари решават, че проблемът на Ема е перфектната кауза, с която те да възкресят публичния си имидж, те тръгват на път, заедно с Анджи (Кидман) и Трент (Ранелс) – друга двойка цинични актьори, които търсят нови кариерни възможности. Но когато себичният им активизъм на знаменитости има неочаквани странични ефекти, животът на четиримата изведнъж се променя и те ще се борят да дадат на Ема една вечер, в която тя може наистина да отпразнува човекът, който е.

the-prom-poster020201026

The Prom” е режисиран от Райън Мърфи. Сценарият е адаптиран от Боб Мартин и Чад Бегелин – авторите на оригиналната театрална постановка.

Филмът ще дебютира в Netflix на 11 декември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Райън Мърфи има невероятната способност да е извънземно досаден 🙁