Човек би си помислил, че след обявените до този момент игрален и анимационен сериал във вселената на „Заразно зло”, то няма как да има още. Помислете отново! Плановете на Constantin Film да рестартират изцяло поредицата след края на фиаското на Пол У. С. Андерсън все още са на дневен ред. За щастие или съжаление на феновете (зависи от гледната точка), тези дни бяха обявени основните актьори, които ще влязат в ролите на най-иконичните персонажи от игрите.

Новият филм този път ще се възползва максимално от историята на игрите и няма да си измисля нови герои. Планът е да ни представи самото начало на заразата и да върне зрителите през фаталната 1998 г. Това е годината, в която екипът на S.T.A.R.S. са заклещени в огромното имение, в което се развива действието на първата игра, а впоследствие и случващото се в прокълнатия Ракуун Сити.

Обявените имена на персонажи включват тези на Джил Валънтайн, Крис Редфийлд и Албърт Уескър от „Resident Evil”, както и Клеър Редфийлд, Леон Кенеди и Уилям Биркин от „Resident Evil 2”. Как точно сюжетите на споменатите две игри ще бъдат слети, за да обединят всички герои заедно предстои да разберем. Ето обаче какво споделя режисьорът Йоханес Робъртс („47 Meters Down”, „The Strangers: Prey at Night”), който ще оглави филма:

С този филм исках да се върна към първите две игри и да пресъздам това ужасяващо вътрешно преживяване, което имах играейки ги. В същото време се постарах да разкажа една земна човешка история за малък умиращ американски град, която днешната публика да може едновременно да почувства близка и да се идентифицира с нея.

Смело изказване, ако трябва да сме честни. Искрено се надяваме, че този път ще получим екранизация, която да бъде максимално близка до историята на игрите, като в същото време е и толкова страховита и брутална. Вселената на „Заразно зло” е огромна и има адски много истории за разказване, които могат да ви накарат да сънувате кошмари със седмици. Надяваме се, че Йоханес Робъртс и компания са правилните хора да постигнат този ефект. Ще разберем през 2021 година, за когато е предвидена премиерата на филма.

Без повече предисловия ви представяме и актьорите, които ще трябва да се борят с одобрението на феновете. Кая Скоделарио („Crawl”) ще бъде Клеър Редфийлд. Хана Джон-Камен („Ант-Мен и Oсата”) ще е Джил Валънтайн. Роби Амел („Upload”) влиза в ролята на Крис Редфийлд. Том Хопър („The Umbrella Academy”) и Нийл Макдона („Yellowstone”) като анти-героите Албърт Уескър и Уилям Биркин. Последен, но не по важност, е Аван Джогиа („Zombieland: Double Tap”), който ще бъде Леон Кенеди.

Ето и снимки на всеки един от изброените актьори до своя двойник в играта. Сами преценете колко подходящи са тези избори. Можете да изразите мнението си и в коментарите по-долу. Наистина ни е любопитно какво мислят феновете на „Заразно зло” по темата.

resident-evil-cast-1-20201008 resident-evil-cast-2-20201008 resident-evil-cast-3-20201008 resident-evil-cast-5-20201008 resident-evil-cast-6-20201008 resident-evil-cast-7-20201008

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments