Скарлет и Левит

Диабло Коуди („Джуно”) е една от най-интересните личности, които работят във филмовия и телевизионния бизнес в момента и, въпреки че понякога нещата не й се получават напълно („Jennifer’s Body” си беше разочарование), ние следим всеки неин проект с интерес.

А едно от последните й начинания (освен повторното им събиране с режисьора Джейсън Райтман за „Young Adult”) е продуцирането на нов уникален поглед над хорър жанра, който е екранизация по романа на С. Дж. Браун „Breathers: A Zombie’s Lament”. В него се разказва за Анди, наскоро починал млад мъж, който е реанимиран към живот, само че като разлагащо се зомби. Той трябва да открие какво е необходимо и какво означава да си „жив” в един свят, в който нямаш никакви права.

И сега спекулативната част. От Pajiba съобщават, че Джоузеф Гордън-Левит и Скарлет Йохансон са „loosely attached” към проекта. По принцип можем да видим защо двете млади звезди биха искали да участват във филма, но предвид, че все още се търси режисьор – който би могъл да бъде решаващият фактор филмът да се превърне в наистина нещо специално – някак не можем да приемем, че нещата на този етап са по-сериозни от прост интерес.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *