Докато феновете с трепет очакват новото попълнение в основната серия от игри „Resident Evil’, озаглавено „Village”, и се надяват подготвяният игрален сериал да става за гледане, Capcom и Netflix изненадаха всички с тийзър на още една поредица от вселената на смъртоносния вирус. Този път става дума за анимация, която носи мрачното заглавие „Infinite Darkness” и трябва да се появи по стрийминг платформата по някое време през следващата година.

Заразно зло” вече може да се похвали с три анимирани пълнометражни филма в периода от 2008 до 2017 година и очевидно „Infinite Darkness” ще продължи тази традиция. Основната движеща сила зад новия CG аниме проект ще бъде студио Quebico, чийто основател е един от продуцентите на „Resident Evil: VendettaКей Миамото. Вижте и самия тийзър:

За съжаление, не ни показват кой знае колко, а и на този етап липсва информация за историята. Единствено се знае, че действието ще се фокусира върху протагонистите на втората игра от поредицата Леон Кенеди и Клеър Редфийлд. Донякъде логичен избор, имайки в предвид огромния успех, който римейкът на „Resident Evil 2” пожъна миналата година.

Хироюки Кобаяши, който е продуцент на поредицата игри за Capcom, ще влезе в ролята на изпълнителен продуцент и ще помага с историята, за да може да допадне на всички фенове на „Resident Evil”. TMS Entertainment, които са изключително популярно и успешно аниме студио в Япония, ще отговарят за цялостната продукция, а вече споменатите Quebico ще се погрижат за CG анимацията.

Тъй като въпросната реклама първоначално се появи по погрешка в страницата на Netflix Португалия, много сайтове започнаха да спекулират за естеството на предстоящия проект. Благодарение на това бяха пуснати близо дузина картинки, които ни показват концептуални рисунки от предстоящия сериал. Можете да ги разгледате по-долу. Слуховете са, че „Resident Evil: Infinite Darkness” ще се развива между четвъртата и петата част от игрите, но това на този етап не е потвърдено. По-добре е да изчакаме официално обявяване на сюжета от Capcom или стрийминг гиганта. Все още няма точна обявена дата, но премиерата трябва да е по някое време през следващата година.

resident-evil-infinite-darkness-1-20201001 resident-evil-infinite-darkness-2-20201001 resident-evil-infinite-darkness-3-20201001 resident-evil-infinite-darkness-4-20201001 resident-evil-infinite-darkness-5-20201001 resident-evil-infinite-darkness-6-20201001

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *