Не знаем как сме успели да пропуснем този толкова добър кандидат за рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” през 2017 година, но премиерата му по дигиталните платформи миналата седмица ни дава добра възможност да наваксаме. Мислим, че заглавието „Housewife Alien vs Gay Zombie“ говори достатъчно за себе си.

Вижте и самата реклама преди да ви представим сюжета:

По-ясно от това едва ли може да стане. От една страна „Housewife Alien vs Gay Zombie“ разказва за домакиня с убийствени наклонности, която е съживена от странно извънземно създание след смъртта си. От друга страна имаме и нещастно женен гей, който бива превърнат в зомби от демон. Купчините трупове са гарантирани, а изкуствената кръв ще се лее като разбесняла се река. Двама полицаи са последната надежда на човечеството срещу злото.

Филмът е дело на Андреас Самюелсън, който е отговорен и за сценария. В ролите на домакинята и гей зомбито са Ана Уолман и Хектор Лопес. Компания им правят Ана Моден, Ерик Нилсън, Сана Уолин и други.

Интересен факт е, че част от героите във филма са кръстени на известни актьори от класически филм на ужасите. Като примери могат да бъдат посочени Маргарет Шеридан и Робърт Корнтуейт („The Thing From Another World”), Катерин Лейси („The Mummy’s Shroud”), Барбара Морис („A Bucket of Blood”), Джуди Гийсън („Inseminoid”) и Джон Ейгър („Revenge of the Creature”).

housewife-alien-vs-gay-zombie-poster-20200829

Housewife Alien vs Gay Zombie“ може да бъде открит по дигиталните платформи на Amazon и Vimeo.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Какъвто филмът, такъв и плакатът 😀