За незнайно кой път, „Cosmopolis” на Дейвид Кроненбърг е единственият кино проект, които може да спори с „Прометей” за правото да се нарече „най-очаквания филм на годината” и затова продължаваме с пълна сила да отразяваме всичко ново около него и рекламната му кампания.

За наша огромна радост, този път „ъпдейтът” е доста солиден откъм материали и включва нов фантастичен трейлър, три клипа и няколко снимки.

Finally the first film about our new millennium!

Без думи просто. Колкото повече неща виждаме от този филм, толкова повече ни се гледа!

Ето и обещаните клипове!

http://www.youtube.com/watch?v=JNWPVuyXiK0#!

Космополис - Робърт Патинсън

Космополис - Робърт Патинсън

Космополис - Робърт Патинсън

Cosmopolis” е екранизация по едноименния роман на Дон Делило – излизал у нас подимето „Космополис” – и разказва за 24 часа от живота на 28-годишния милиардер ЕрикПаркър (Робърт Патинсън), който в търсене на начин да достигне до другия край наМанхатън, за да се подстриже, изневерява на жена си, бива преследван от вманиаченпочитател, атакуван е от протестант и кажи-речи губи цялото си богатство.

Режисьор на филма е Дейвид Кроненбърг, а в ролите ще видим Робърт Патинсън,Сара Гадон, Жулиет Бинош, Пол Джамати, Матийо Амалрик, Джей Барушел и СамантаМортън.

Премиерата на филма е на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Колко много ми се иска да вземе палмата или някакъв Оскар, но надали. Както и да е, този филм вече е култов за мен, а още не е минала и премиерата му даже! Брутално…. 🙂

  2. „Finally the first film about our new millennium!“

    По-скоро втория, защото първият е „demonlover“ (2002). Интересно как ще се сравни с него, защото доста си приличат 🙂

  3. @The Bear Jew
    На мен също! И на номинации ще съм доволен обаче. 🙂

    @радо
    “Demonlover” имах щастието да го гледам на голям екран. Много добър филм е, но от този очаквам повече! 🙂

  4. „a specter is haunting the world“… now we are talking 😉 (Marx rules, btw…. !!!)
    Кроненбърг е яхнал антикапиталистическата вълна ми се струва, пазарно мислене(предлагай каквото се търси), все пак тряа да ги продават тия филми.
    Надявам се да сте прави и филма да е наистина добър. От „A Dangerous Method“ бях разочарован, понеже очаквах много и как да е иначе с Мортенсен, Фасбендар, Касел но… нещо не им се беше получило. Та за това съм леко резервиран за този.