Покрай всичките истории, които ни се случиха тази година, забравихме да говорим за продукции, които си вървят по план, непроменен от пандемията. Сега обаче имаме нов трейлър на предстоящия „King’s Man: Първа мисия“ („The King’s Man”), който ни напомня, че има филми, които само чакат момента си за дебют.

Предисторията  на любимия на всички първи „Kingsman“ (вторият е зле) се развива през Първата световна война и разказва за формирането на организацията от джентълмени, съблюдаващи световния мир. И докато предишните реклами се фокусираха върху познатите ни приоми на историята, тук очевидно опитът е да се покаже нещо, което преди това не е виждано в поредицата. Вижте трейлъра сега:

Очевидно е, че в трейлъра се набляга на надъхването на публиката, която така и така вече е решена да гледа филма, а не на привличането на потенциалните нови поддръжници, които все още не са сигурни дали той е за тях. Новият рекламен клип обаче създава впечатление на старите фенове на поредицата, че „King’s Man: Първа мисия“ ще бъде достатъчно различен от предишните, че да си струва гледането. За съжаление обаче този стремеж към новото като че ли е размил запазената визуална марка, която дотук си беше типична за режисьора Матю Вон и цялата поредица. В предишния трейлър имаше много повече от този типичен негов стил и се надяваме, че тук просто фокусът е паднал върху ефектите, а не върху хумора, и в самия филм ще видим здравословен баланс между двете.

Въпреки липсата на Колин Фърт, във филма присъстват достатъчно видни екземпляри на първокласната английска сцена, заради които „King’s Man: Първа мисия“ да попадне в списъка с очаквани заглавия за 2020 г. Пък дори и да се окаже крайно посредствен (което несъмнено ще бележи окончателния ни отказ от поредицата), предвид стила на Матю Вон, който знае как да снима екшън и комедия, смятаме, че ще се забавляваме с филма, когато най-сетне се завърнем в киносалоните.

плакат

King’s Man: Първа мисия“ („The King’s Man”) е написан и режисиран от Матю Вон, а в главните роли са Рейф Файнс, Харис Дикинсън, Джимон Хонсу, Джема Артертън, Даниел Брюл, Рис Ифанс, Арън Тейлър-Джонсън, Станли Тучи и Чарлс Данс.

Новата премиерна дата е 18 септември тази година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. ако DC възнамеряват да си рестартират вселената в скоро време,
    Матю Вон е правилния избор!

    1. Абсолютно! Но се съмнявам да го направят – вече разчитат само на солови филми…