Днес е премиерата на вдъхновения от градска легенда австралийски survival трилър „Outback“, който поне според нас изглежда прилично и затова решихме отново да му обърнем внимание. Така, ако случайно също като нас сте фенове на камерни филми за борбата на човек срещу природата, но сте пропуснали предишната ни новина или пък просто сте забравили за филма, ще има имате възможност да си го отбележите в списък за гледане.

Outback“ разказва „истинската история“ на Уейд и Лиса – двойка от Америка, която предприема пътуване през австралийската пустош за среща с природата от първа ръка, в опит да вдъхне нов живот на изстиващата си връзка. Докато карат по отдалечени черни пътища към скалния монолит Улуру̀ във вътрешността на Австралия, GPS-ът на Уейд и Лиса се поврежда и те се оказват сред нищото, изгубени и напълно неподготвени за тежките условия. Можейки да разчитат единствено един на друг, двамата се изправят пред абсолютния си физически и психологически предел, в опит да оцелеят в суровата и непрощаваща пустош.

Вече сме виждали два трейлъра, които са доста ясни по отношение на това, какво можем да очакваме от „Outback“, но този път ви предлагаме клип, залагащ на ритъм и напрежение, които, ако може да се вярва на отзивите, са една от силните страни на филма. Всъщност клиповете са два, но вторият е блокиран за страната ни (и ние не проумяваме за чий все още има подобни тъпотии, но това е положението), така че, ако може да се оправите, споделете.

Преди някой да е казал, че пак се захласваме по глупости, искаме да отбележим, че ни е напълно ясно какво точно ще представлява „Outback“. Нямаме никакви очаквания за наистина добър филм, а за адекватно произведение в контекста на жанра, на който сме почитатели. Както казахме и миналия път, ако искате нещо „по-класно“ за разходка из австралийската пустош, може да хвърлите едно око на „Tracks“ с Миа Вашиковска и Адам Драйвър.

Режисьор на „Outback“ е Майк Грийн („Mother“), който е и сценарист заедно с Бриен Кели („Mother“). В ролите са Тайлър Уайз, Лорън Лофбърг, Брендън Донахю, Ким Крамп и Джим Уинтън Портър.

Филмът ще дебютира днес, 9 юни, на DVD, Digital и On Demand.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *