Признаваме, че няма как да „обходим“ всички сериали, които се появяват във всевъзможни платформи и изглеждат загадъчно и интересно. Макар да обичаме много историите в епоха, част от екипа на „операционната“ си признава честно, че не е стигнал (и вероятно няма да му се случи и в бъдеще) до поредицата на TNT „The Alienist“. Но пък търсенето явно е било достатъчно интензивно, за да се стигне до подготовката на втори сезон – „The Alienist: Angel of Darkness“.

Актьорите в главните роли са налице и авторите връщат зрителите отново в зората на ХХ век в Ню Йорк. Ето как изглежда трейлърът:

Две години след появата на първия сезон, авторът на романа в основата на неговия сюжет Кейлъб Кар вече е написал следваща книга и тя проследява Сара Хауърд (Дакота Фанинг), която е успяла да отвори своя частна детективска агенция. Появяват се отново и психиатърът-профайлър доктор Ласло Крайслер (Даниел Брюл), познат с интелекта и ексцентричността си, както и Джон Мур (Люк Евънс), който вече работи като репортер на „Ню Йорк Таймс“. Тримата поемат криминален случай с липсващо бебе, а по време на разследването ще се сблъскат с неизбежните корупция, сексизъм, потенциален сериен убиец, а също и всички познати проблеми от миналото, повечето от които присъстват в ежедневието и днес.

The Alienist: Angel of Darkness“ си има шоурънър в лицето на ирландеца Стюарт Каролан („Love/Hate“), а режисьорските отговорности е поел Дейвид Кейфри („Peaky Blinders“); като изпълнителни продуценти се завръщат Розали Суидлин, Алисън Фелтис, Павлина Хейтупис, Бен Розенблат, Ерик Рот и любимия ни Кари Фукунага.

Премиерата се очаква по TNT на 26 юли 2020 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Първият сезон не беше лош. Брюл, Фанинг и Евънс са неочаквано добро трио. Бих дал шанс на втори сезон ако успея да наваксам с всичко останало.

  2. Страхотно. Сериалът ми беше допаднал, най-вече заради Бюрл. Но си мислех, че няма да има др. сезон. Тази новина наистина ме зарадва!

  3. Ако това ти е харесало то гледай Фройд. Немска продукция, но по въздействаща