Тази седмица в рубриката ни „WTF трейлър на седмицата” ви представяме „Hawk & Rev: Vampire Hunters” и ще си поговорим на какво е способен човек, ако опасни индивиди застрашават сигурността на дома, околността, а и целия му град. Как бихте реагирали, ако въпросните престъпници всъщност се окажат кръвожадни вампири?

Подобни въпроси мъчат Филип Хокинс, който бива дисциплинарно изритан от армията, заради опит за убийство на друг войник с тъп кол. Сега той работи като охрана и е отегчен до смърт. Това обаче бързо се променя когато група вампири се опитват да се настанят на неговата територия. Ще му се наложи да защити града си с помощта на чистача Ревсън Маккейб и да пази врата си от ухапване.

Вижте и самата реклама:

Филмът очевидно е пародия с опит за плосък хумор и почти липсата на същински вампири. Поне не блещукат под слънцето. Ще оставим останалите коментари на вас.

В ролята на Хоук ще видим Райън Бартън-Гримли, който е сценарист и режисьор на „Hawk & Rev: Vampire Hunters”. Компания му правят Ари Шнайдер, Жана Савидж, Ричърд Гейлър и други.

Премиерата в Щатите е предвидена за 16 март.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *