Star Trek Into Darkness

I am better.
At what?
Everything!

Според нас тази размяна на реплики между Кърк и основния злодей от „ Star Trek Into Darkness” Джон Харисън, прекрасно описва ситуацията с най-новия международен трейлър на филма, който, общо взето, е по-добър (във всичко) от тези, които видяхме до момента. По-мрачен е, дава по-добра представа за историята и за героите, виждаме повече от поддържащите образи, включително и тези на Питър Уелър и полуголата (кажета алелуя!) Алис Ив и, разбира се, предлага повече екшън. Вижте.

Хъм, изненадващо малко „lens flares”. Чудим се, дали и във филма ще е така. Надяваме се Ейбрамс да не се е поддал на натиска на „Интернет” и да е ограничил използването им. Не че сме им големи почитатели, но определено не ни дразнят, а си му станаха запазена марка.

Вижте и две нови снимки, представящи основните действащи лица в предстоящия епичен сблъсък.

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Когато екипажът на „Enterprise” внезапно е привикан обратно у дома, членовете му откриват, че неудържима и ужасяваща сила в собствената им организация е взривила флота, запращайки нашия свят в неочаквана криза. В желанието си да разчисти лични сметки, капитан Кърк навлиза във военната зона, опитвайки се да залови един човек, който в действителност е оръжие за масово унищожение. Нашите герои са завлечени в епична игра на живот и смърт, в която любов, приятелство и живот ще се жертват за единственото семейство, което Кърк все още има – екипажа му.

Режисьор на „Пропадане в мрака” („Star Trek Into Darkness”) е Дж. Дж. Ейбрамс, сценарият е дело на Алекс Курцман, Роберто Орси и Деймън Линделоф, а в ролите са Крис Пайн, Закари Куинто, Карл Ърбан, Саймън Пег, Зоуи Салдана, Антон Йелчин, Джон Чо, Бенедикт Къмбърбач, Алис Ив, Питър Уелър и др.

Премиерата е 17 май 2013.

Повече подробности за филма може да прочетете в новините ни до момента.

Update: Изглежда, че в трейлъра по-горе има скрити линкове (нещо, характерно за Ейбрамс), които водят до нов плакат и снимка с висока резолюция на споменатия от нас момент с Алис Ив. Вижте и ликувайте!

Алис Ив - Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

8 Comments

  1. Тоя човек, ще вземе да ме накара да харесвам и Star Wars. Изглежда много добре.

  2. Преди седмица пуснах първия филм на хлапетата – BG audio – и докато те изживяваха в потрес случващото се на екрана – аз имах възможност да посетя отново филм, който бях харесал в киносалона – и то много –

    Киното – my friends – е същисваща ‘лъжа’ – зашита с по-малки „лъжи“ и „лъжички“ (до последния конец) – с които зрителите се увличат, забавляват и дори про-виждат някаква истина ….(без да осъзнават)…и самат истина понякога …

    Когато Спок разбира, че има проблем за близките му, отива да спаси майка си … и ги намира в кръг около един висок свещен камък да се молят – и те тръгват в секундата в която почват да се разбиват тези адски скали зад тях – и как майка му я изпускат за секунда преди да се транспортират … Всичко това се случва за около 2-3-ри минути кино-време…. Цяла една планета – бум ! 110 секунди реално време в салона –
    Целият филм е осеян с моменти и епизоди, които просто ги „виждаш как са правени“, зад съспенса прозират хората, които са го „сложили там“, зад декорите – решенията, които ще изглеждат „остарели“ само след няколко години – зад думите на актьорите – въвпросителните – какво точно казват и защо – и не е ли нелепо достолепна седналата стойка на капитана …
    обаче –
    и затова ми е думата –
    филмът се държи – елементите му се подпират един друг – хванати – споени – и някак магически не се разпадат … и хлапетата си ръфат ноктите от напрежение – и гледат за добрите и за лошите…и стискат палци на добрите ….

  3. Трейлърът –
    there’s nothing better than a successful British actor playing the villain to bring gravitas to the whole thing … The Brits – they seem to have an endless supply of those – great actors – eventually doing the great villains we love to watch …..This will be fun … Бенедикт е fresh, fresh, fresh ….

  4. ммм – много добре му се получава на Мойто Момче, това вече е очевАдно B|
    на Ейбрамс – също! само ми се причуваха мотиви от Tron – Daft Punk, ама може да е аудиоасоциация! Еми „по-добър“ е – мдам!!!