Изненадваща, но изключително приятна и интересна новина. THR съобщават, че MGM ще подкрепят най-новия проект на любимия ни Дейвид Робърт Мичъл (който заедно с Робърт Егърс и Ари Астър образува нашата света троица на младите жанрови – а и не само – режисьори). Филмът ще бъде озаглавен „Heroes & Villains“ и ще представлява супергеройска история с „туист“.

Виждаме как доста хора се смръщват при споменаването на супергерои, но сме сигурни, че те не са запознати с творчеството на Мичъл, който е отговорен за брилянтния „It Follows“ и забележителния култ „Under the Silver Lake“. Това, което имаме предвид, е, че „Heroes & Villains“ няма да бъде традиционния пуканков супергеройски филм, а оригинална история, която надхвърля пределите на жанра (нещо, което е подкрепено и от първоначалната информация) и ще предложи (сигурни сме) дълбочина, подобно на вече споменатия хорър „It Follows“.

Допълнителен положителен момент в новината е, че според THR Дейвид Робърт Мичъл вече е написал сценария и в най-скоро време се очаква да започне кастинга. Мичъл също така ще бъде и продуцент, наравно с Крис Бендър и Джейк Уийнър от  Good Fear Content.

На този етап за „Heroes & Villains“ няма друга информация, а предполагаме, че сюжетът ще се пази в тайна до последно, което само може да ни радва. Искаме да гледаме филма с колкото се може по-малко предварителни очаквания – за това, което ще видим като история и теми, а не за качествата им. Що се касае последното, там летвата е ужасно високо, но на този етап в кариерата на Мичъл отсъстват причини, заради които да смятаме, че той няма да я прескочи.

Ще следим развитието на „Heroes & Villains“ с огромен интерес и ще се постараем да се включваме със всичко по-интересно като новини. Нямаме търпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *