Брайън Уорнър

Напоследък Мерилин Менсън изобщо не си губи времето. Осмият му албум, „The Pale Emperor“, официално се появи на 20-ти януари (месец по-рано изтече нелегално в Мрежата) и в него шок-звездата успешно си колаборира с филмовия композитор и музикален продуцент Тайлър Бейтс (част от резултата можете да чуете тук). Освен това, макар някои от актьорските проекти, с които Менсън възнамеряваше да се обвърже (добър пример е абсурдно симпатичният „Splatter Sisters“) да не видяха бял свят, други някак си проправиха път към зрителите.

Явно към вторите ще се причисли „Street Level“, който е написан, продуциран и режисиран от Дейвид Лабрава. Сред изпълнителите в него ще видим Робърт Патрик, Дани Трехо, Марк Буун-Мл., Каризма Карпентър и Съли Ерна, фронтмен на рок-зверовете Godsmack. Вижте за какво точно става въпрос:

http://www.youtube.com/watch?v=fOJyjYyBh74

Е, прекалено е оскъден материалът, за да добием адекватна представа какво да очакваме от сюжета, но е ясно, че иде реч за някаква white trash драма, разчитаща тук-таме на култови епизодични появи. Истината е, че цялото това нещо изглежда тотален евтинджос, но е и някак целенасочено сурово, което пък по-скоро ни допада. Много е важно обаче този подход, независимо дали е умишлен или неволен, до какво ще доведе в крайна сметка, а това ще узнаем едва след като видим окончателно завършения филм.

Самият Менсън досега е участвал както в сериозни и смислени проекти („Изгубената магистрала“ на Дейвид Линч), така и в откровени тъпотии („Кървав лов“ с Луси Лиу), а и името му наскоро нашумя в телевизията покрай ролята му на Рон Тъли в „Sons Of Anarchy“, където важна роля има и самият Лабрава. Като вземем предвид всичко това, везните се накланят в положителна посока и обезателно ще метнем око на „Street Level“, когато излезе.

За финал – едно припомняне на делото Менсъново от годините, когато наистина го биваше на сцената:

http://www.youtube.com/watch?v=WoWvAZvBROA

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Годсмак не са много рок, още повече зверове – просто средна група 🙂

  2. Супер са… и са рок, просто в по-алтернативния смисъл на думата. 🙂

  3. е Трехо с мачетето е як:) А Годсмак – средна група?? Мда, малко под БТР са.

  4. Б.Т.Р. за българския стандарт са голяма група и често напълват залите по концерти у нас. В чужбина не е такова положението им по много причини, главно езикова бариера и някак си еднообразно-старомодно рок звучене. Годсмак дори и за Щатите не са голяма група, но са над Б.Т.Р. в световен мащаб, така че Шпоко :D. Извадиха 2-3 хита, но до там. Масово хората дори ги асоцират само с 1 песен… В България уж се създаде голямо недоволство преди години, когато не дойдоха и уж много техни фенове видиш ли се излюпиха от това недоволство.Странно е, че у нас тази група все пак се слуша от доста млади хора, но е и една от групите, които се слушат от чалгари, което е показателно за качеството и еднообразието на групата 😀 Сега ще идват това лято и продадените малко повече от 1000 билета не отговарят много на феновете им (все пак обаче фестивалът е във вторник, а и по стар обичай краят на май-началото на юни ще се купуват билети и правят далавери в olx), като отделно концертът им дори не е самостоятелен, а е с Папа Роуч, Биохазард и за последното име има още въпросителни.

  5. Godsmack не са на мейстрийм нивото на КоЯn, примерно, но са далеч по напред от инфантилни кретени като Papa Roach. Ако под „средна“ се има предвид продажби и популярност, абсолютно вярно е; ако обаче се има предвид „средняшка“, не съм съгласен – за жанра си са сравнително напред с материала. За мен са далеч по-малко яки от Slipknot, но са на светлинни години пред лайна като Limp Bizkit.

    PS БТР ca кретени.