„Призрачен ездач 2”

Отлагахме колко можахме, но вече е време да ви предупредим, че продължението на „Призрачен ездач”, познато още като „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” се задава. Първият филм беше един от най-абсурдните и безумни глупости на Никълъс Кейдж, а той е участвал в бая, но въпреки това ще има втори – какво се случва в Холивуд, един дявол знае. И този дявол е любимият ни Кирън Хайндс, който според Heat Vision изненадващо не е единственият излъган да участва във филма.

Разбира се, Никълъс Кейдж и нарисуваните му мускули ще се завърнат, а към тях ще се присъединят Идрис Елба (който надяваме се няма нужда от представяне), Джони Уитуърт (едва ли ви е познат, но участва в „Геймър”, „Ескорт до затвора” и сериала „От местопрестъплението: Маями”), Виоланте Пласидо от „Американецът” и гореспоменатият Хайндс в ролята на Дявола (в първия филм Питър Фонда беше Мефистофел; Хайндс май ще е шефът му). Всички те ще се съберат в Румъния и Турция, където другия месец започват снимките, за да успеят за премиерата на 17 февруари 2012. Може би слуховете за тази прословута година не са чак толкова далеч от истината.

Сценарият на „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” е дело на Марк Невелдайн и Брайън Тейлър, които ще са и режисьори (познавате ги като психопатите отговорни за уникалния „Огън в кръвта” и катастрофата „Геймър”), а сюжетът е по идея на Дейвид Гойър, който като режисьор може да е гола вода, но поне като сценарист го бива. Не, че има какъвто и да било шанс от продължението да излезе гледаем филм…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Единицата беше зле, наистина.

    Но може би на поправителния изпит ще се справят по-добре.

  2. Ужасна новина, но заради Виоланте Пласидо може и да се дотътря до киното 🙂