Засега от стрийминг платформата Apple TV+ успяват да привлекат вниманието ни с оригинално съдържание с високи „production values“ (все пак могат да разчитат на безкрайното количество пари на Apple) и впечатляващ творчески екип пред и зад камерата. Проектът, който ще ви представим сега, влиза в същата категория, но освен това ни печели и с качествата на трейлъра си, който ни изглежда доста интересно.

Става дума за мини-сериала от 8 епизода „Defending Jacob”, където в главните роли ще видим Крис Еванс, Мишел Докъри и Джейдън Мартел. Сериалът разказва за асистент-прокурорът Анди Барбър (Еванс), който трябва да застане от другата страна на съдебната зала, когато синът му е обвинен в убийството на съученик.

Очевидно актьорският екип грабва вниманието. Харесваме Крис Еванс и все повече ще се оглеждаме за негови филми сега, когато съблече костюма на Капитан Америка и разполага с достатъчно време да се занимава с различни проекти. Той ни е показвал доста сериозен диапазон в разнообразни заглавия като „Snowpiercer“, „Вади ножовете” и „Scott Pilgrim vs The World”. Мишел Докъри последно харесахме в „Джентълмените”, а Джейдън Мартел доби популярност с отличната си роля в „”, но блесна още преди това в чудесния „Midnight Special”.

Вижте трейлърът на „Defending Jacob” сега:

Както вече казахме, трейлърът ни грабва доста. Харесва ни умелото изграждане на напрежение и това, че не разкрива абсолютно всичко, както често се случва напоследък. Въвежда ни в тематиката и завръзката на сериала, показва ни някои сюжетни нишки (които очакваме да се разгърнат) като обтягането на нервите и отношенията на родителите, реакцията на хората около тях и т.н. Определено имаме желание да проследим „Defending Jacob”. Струва ни се, че това ще е една от онези истории, в които пътуването до финала ще е дори по-задоволително от отговорите, които ще получим накрая. Освен това трейлърът ни показва и Дж. К. Симънс, което винаги е радостна новина.

Екипът зад камерата също е повече от обещаващ. Сериалът е режисиран изцяло от Мортен Тилдъм, чиято филмография има по-добри и по-лоши проекти, но „Игра на кодове” е доста голям плюс. Шоурънър е Марк Бомбак, сценарист на „Зората на планетата на маймуните” и „Войната за планетата на маймуните”.

плакат

Defending Jacob” ще бъде пуснат в платформата Apple TV+ на 24 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *