За тази трилър-мистерия около Бермудския триъгълник, в която са се втренчили Skydance, се говори отдавна – преди три години бяхме споменали, че компанията преговаря със Сам Рейми да оглави творческия екип. Минаха две седмици, откакто Variety обърнаха внимание на новото развитие около същия този проект – и това беше първата ексклузивна информация, свързана с режисьора Скот Дериксън, доставена от реномираното и обичано от всички киномани издание след „бомбата”, която хвърлиха с информацията за оттеглянето му от продължението на „Доктор Стрейндж”.

Творческите различия са често цитирана причина и за да няма изненади с проекта на Skydance, подписът на Дериксън ще стои под „Bermuda” и като автор на сценария, който бъде пренаписан заедно с творческия му партньор Кристофър Робърт Къргил.Сериозни слухове се носят и за включване на Крис Евънс в главната роля на това екшън приключение.

На този етап няма как да са достъпни каквито и да било подробности от сюжета – единствено е ясно мястото на развитието на действието, тайнственото пространство в Карибско море, където изчезват кораби и самолети в продължение на много години…

За момента няма друго студио, което да е „припознало” проекта като привлекателна перспектива за влагане на средства и разпространение, но очевидно Skydance нямат намерение да се отказват, след като разработват тази идея (с различни творчески екипи) още от 2013 година.

Продуценти на „Bermuda” са Дейвид Елисън, Дана Голдбърг, Дон Грейнджър, Бони Къртис и Джули Лин, сред изпълнителните продуценти е и режисьорът Дериксън. Ще очакваме с интерес резултата от (надяваме се) бъдещото съвместно сътрудничество между режисьора на „Доктор Стрейндж” и бившия Капитан Америка…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *