Доста харесваме Сам Рейми, затова сме леко недоволни, че от средняшкия, но развлекателен „Оз: Великият и могъщият” (2013) насам нещо се назлъндисва с избирането на следващия си филм (а не е да кажеш, че страда от липса на проекти) и предимно се занимава с телевизия. Сега получаваме поредната нова информация за евентуалното му завръщане на режисьорския стол и се надяваме този път нещата да се подредят.

THR съобщават, че Рейми води преговори със Skydance Productions да оглави трилър-мистерия, чието действие се върти около Бермудския триъгълник. Засега няма никакви подробности за сюжета, тъй като има още два проекта на същата тематика на конкурентни студия (знаете, че Холивуд ги обича тези неща) и всичко се пази в тайна. Знаем, че сценарият на филма ще е дело на Дъг Миро и Карло Бернард, което не е особено обнадеждаващо, тъй като дамата са отговорни за брадви като „Принцът на Персия: Пясъците на времето”, „Чиракът на магьосника” и „Великата стена”. Единственият светъл лъч е сериалът „Narcos”, на който те са създатели.

Няма да ви обиждаме с обяснения какво представлява Бермудският триъгълник – той е една от любимите световни „мистерии” на всяко дете (когато бяхме малки и ние се вълнувахме и страхувахме много) и смятаме, че би могло да стане чудесен филм, особено със Сам Рейми начело. Ние даже имаме няколко любими примера по темата: „Triangle” (2009) на Кристофър Смит и епизодът „Triangle” от „Досиетата Х”. Държим обаче да кажем, че ако като възрастни все още се впечатлявате от Бермудския триъгълник и смятате, че има истина в цялото нещо, значи скептичното ви мислене е сведено под санитарния минимум.

Ще очакваме новини за развитието на проекта.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *