Съвсем скоро предстои излизането на spin-off-а на „Големият Лебовски” – „The Jesus Rolls” и беше крайно време да видим трейлър на английски (досегашният беше само на италиански). Най-сетне придобиваме по-ясна представа какво всъщност ще представлява филма, най-малкото като атмосфера – признаваме, че досега бяхме доста озадачени.

Припомняме, че Джон Туртуро е сценарист и режисьор на филма, който едновременно хваща Джийзъса от филма на братята Коен за собствено приключение, а в същото време е римейк на френския филм „Les Valseuses” от 1974 г. Братята Коен нямат никакво участие в продължението, но са дали благословията си на Туртуро да изследва развитието на героя си.

Вижте трейлъра сега:

Истината е, че първоначалният ни скептицизъм в никакъв случай не е успокоен от този трейлър. Да, изглежда, че има сравнително интересни герои, изиграни от страшно симпатичен актьорски екип, но не ни изглежда сякаш „The Jesus Rolls” ще има да ни покаже нещо, което не сме виждали в хиляди индита до сега. Основното ни притеснение е, че поддържащите персонажи, които правят много силно впечатление в една продукция, какъвто беше случаят с Джийзъса, не винаги могат да износят цял филм сами на раменете си.

Смятаме обаче, че кастът изглежда достатъчно стабилно, че на филма да се хвърли един поглед в някой мързелив следобед, пък било и то само, за да ни затъжи за „Лебовски” и после да си го пуснем за пореден път. Актьорският екип, който поддържа Джон Туртуро, е съставен от Боби Канавале, Одри Тоту, Кристофър Уокън, Сюзън Сарандън, Джон Хам и Пийт Дейвидсън.

Ето го и официалният синопсис:

Часове след като е освободен от затвора за добро поведение, Хесус Куинтана се съюзява с най-добрия си приятел и друг загубеняк Пийти. В първото от серия ескалиращо лоши решения, те открадват класическа кола, паркирана пред скъп салон и отиват да се повозят и да се забавляват без спирка, докато размахващият пистолет собственик на колата не ги настига. Те се измъкват от ситуацията с бясно свободолюбивата шампоанистка Мари и тримата продължават поредицата от приключения в откраднати коли, циментирайки партньорството си с редица от дребни престъпления и троен романс.

Премиерата на „The Jesus Rolls”  в Щатите е насрочена за 28 февруари.

the-jesus-rolls-key-art-poster

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *