Джак Райън поема към Москва

След като се разбра, че Крис Пайн ще бъде четвъртият актьор след Алек Болдуин, Харисън Форд и Бен Афлек, който ще се превъплъти в кожата на създадения от Том Кланси аналитик от ЦРУ Джак Райън, новините около проекта меко казано затихнаха.

От „Pajiba” съобщават, че новият филм от поредицата – засега озаглавен „Москва” – ще започне по времето, когато Райън все още не се е присъединил към ЦРУ, а работи като брокер на Уол Стрийт, професия, която ще изиграе важна роля в сценария. За да продължи своето обучение, той се отправя към Русия, където започва работа при известен милиардер. Там обаче, попада в капан, целящ да го направи основен виновник в план за дестабилизирането на американската икономика.

Следва, разбира се, преследване на живот и смърт, в което Райън трябва да изчисти името си, да разбие терористичния заговор и да спаси съпругата си, която е взета за заложник от служителите на работодателя му.

С две думи, нещата ни изглеждат като солидно екшън-трилърче, точно каквото може да очакваме и да искаме от жанра. Крис Пайн бе отличен като Кърк и силно се надяваме да успее да се справи и като Джак Райън. Всъщност нямаме почти никакви съмнения – не виждаме реален шанс да бъде по-зле от Бен Афлек.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *