Третият сезон на (някога) любимия ни „Stranger Things“ ни разочарова дотолкова, че ликвидира всякакъв ентусиазъм за предстоящия четвърти сезон и в резултат появата на първия тийзър трейлър предизвика единствено прозевки и никакво желание да се нахвърлим да го отбележим, както правехме с всяко късче информация, на което попадахме в началото на поредицата.

Освен забавянето в отразяването, тази липса на ентусиазъм е и причината да сме малко по-лаконични и кисели в коментара ни за тийзъра. Той бележи старта на продукцията в Русия и разкрива нещо, което вече знаехме (беше загатнато от финала на трети сезон), а именно, че Хопър е жив. Слава богу, поне няма да ни баламосват 100 години, че е умрял, което щеше да е обидно (и винаги е било в случаите, в които сме го виждали в други сериали).

Като се сетим колко беше готин Хопър в началото и в какво го превърнаха в трети сезон и се ядосваме ужасно. Да не говорим за глупавата му, неоригинална „смърт“ (повтаряща тази на Боб, която беше далеч по-добра във всяко едно отношение), която на всичкото отгоре е и фалшива и допълнително разваля нещата с липсата на каквито и да е сериозни залози… Спираме.

Ето какво споделят създателите на сериала Мат и Рос Дъфър по повод старта на продукцията:

Развълнувани сме официално да потвърдим старта на продукцията на „Stranger Things 4“ и още по-развълнувани да обявим завръщането на Хопър. Въпреки че не са само добри новините за нашия „Американец“. Той е затворен далеч от дома си в снежната пустош на Камчатка, където ще се изправи срещу опасности, както човешки, така и… други. Междувременно в Щатите започва да изплува нов ужас – нещо отдавна заровено, нещо, което свързва всичко…

Сезон четири се оформя да бъде най-големият и най-страшен до момента и нямаме търпение да го видят всички. Дотогава, молете се за Американеца.

От Русия с любов

Братята Дъфър

Шон Леви добавя:

От самото начало „Stranger Things“ е вдъхновение за всички, които имаме късмета да работим по сериала. Моето приключение в Литва, разкривайки историята на „Американеца“, беше огромно предизвикателство, но и още по-огромно вдъхновение. Благодарни сме на Вилнюс и на красивата Литва за гостоприемството. С братята Дъфър и страхотния екип на Netflix работихме месеци наред, за да осъществим тази изненада. И си заслужаваше, за да дадем на нашите фенове – най-страхотните фенове на света – епичната развръзка, която чакаха и на която се надяваха. И това е само началото…

Чудо! Все още не е ясно кога ще е премиерата на новия сезон на „Stranger Things“, но когато и да е, ние не тръпнем от нетърпение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *