TOP GUN: MAVERICK

Каквито и слухове да се чуват, когато имаш филм, озаглавен „Топ Гън: Маверик” („Top Gun: Maverick”) и в него участва Том Круз, който влиза в титулната роля на Маверик (роля, която го направи мегазвезда), не можем да очакваме нищо друго, освен че той ще бъде в центъра на събитията. От Paramount обаче държат да знаем, че „Топ Гън: Маверик” няма да бъде просто носталгичен риф (за изкарване на пари), а ще предложи нещо и на новото поколение, които не са изявени фенове на „чичо Том“ и на оригинала на Тони Скот.

Както се казва на английски „enter the new recruits”. Новите попълнения в елитното авиаторско училище са тези, които трябва да привлекат вниманието на съвременната младеж или поне с такова впечатление оставаме от официалната информация, която се разпространява от студиото. Вече сме виждали няколко кадъра с младите пилоти в двата трейлъра на „Топ Гън: Маверик” до момента, но сега студиото предлага специален акцент, идващ под формата на снимки.

В ролите са Дани Рамирес като „Фенбой“, любимецът ни Глен Пауъл е „Хенгмен“, Джей Елис е „Пейбек“, Моника Барбаро е „Финикс“, Луис Пулман е „Боб“ и Майлс Телър като лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу – син на загиналия партньор и най-добър приятел на Маверик „Гуус“. Според режисьора Джоузеф Козински отношенията между Маверик и Рустър ще са основната движеща сила във филма. Вижте ги.

Глен Пауъл - „Хенгмен“
Глен Пауъл – „Хенгмен“
Дани Рамирес - „Фенбой“
Дани Рамирес – „Фенбой“
Майлс Телър - „Рустър“
Майлс Телър – „Рустър“
Моника Барбаро - „Финикс“
Моника Барбаро – „Финикс“
Луис Пулман - „Боб“
Луис Пулман – „Боб“
Джей Елис - „Пейбек“,
Джей Елис – „Пейбек“,

В очакване сме да видим повечко от тези младежи и отношенията между Маверик и Рустър в нов трейлър на филма. Вярно е, че вече имаме цели две реклами, но за нас те са по-скоро тийзъри, при все дължината си, и сто процента ни очаква поне още един голям трейлър, който да разкаже повече за историята. И като казахме история, вижте  официалния синопсис:

След повече от тридесет години служба като един от топ пилотите на Американските  военноморски сили, Пийт „Маверик“ Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да достига крайни предели като безстрашен тест пилот и да отбягва повишенията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специален отряд пилоти от Топ Гън, трениращи за специална, невиждана досега мисия, той се среща с лейтенант Брадли „Рустър“ Брадшоу (Майлс Телър), син на загиналия му партньор и най-добър приятел Ник Брадшоу – Гуус. Изправен пред несигурно бъдеще и преследван от миналото си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в мисия, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат избрани да полетят.

Режисьор на „Топ Гън: Маверик” („Top Gun: Maverick”) е Джоузеф Козински („Трон: Заветът”, „Забвение”) по сценарий на Питър Крейг, Джъстин Маркс, Кристофър МакКуорри и Ерик Уорън Сингър. В ролите са Том Круз, Вал Килмър, Джон Хам, Майлс Телър, Дженифър Конъли, Ед Харис, Глен Пауъл и др.

Българската премиера на филма е 17 юли 2020 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. В България жена не може да бъде пилот на изтребител, но в Щатско биха ги разкъсали малоумните феминистки!

    2. ‘Ване, Драгане – хубаво ли е като два пръча си говорят к’во можели жените кво не – и къде – и кои от тях са малоумни ?
      ‘Ване, Драгане, Петкане – юнак на коня – и пръч със пръча – кажи ни още кои са малоумни – и какво ти знаеш, което те самите не знаят за себе си ….и чакат да ги информираш какво да направят – и дали могат ?