Кунг фу панда

За “DreamWorks Animation” няма почивка с всички тези продължения, spin-offs и какво ли още не, но когато имаш герои за милиони – ама буквално! – не можеш да ги пенсионираш без време. В случая става дума за По и Пух, които нямат нищо общо и не се тревожете, не са ги набутали в някой “cross-over” филм, просто тази седмица излизат трейлърите им. Единия кръщаваме с кодовото име “Панда Vs стълби”, а другия с доста по-красноречивото “Жалко разочарование”. Познайте кой кой е.

“Кунг фу панда”

Трейлърът на “Кунг фу панда 2” е крайно симпатичен и кунг-фу шегите, дори и да не са супер оригинални и невиждани, определено му се получават. Филмът очевидно ще изглежда невероятно, а По продължава да е супер ентусиаст, независимо дали става дума за бой, тайни мисии или спагети (само предполагаме). В трейлъра виждаме и новия злодей – паунът лорд Шен, който в оригинал е озвучен от Гари Олдман. Разбира се, по родните кина няма да чуем неговия глас (освен ако не е като “Ранго”, който се върти и озвучен и със субтитри), но поне на DVD ще имаме избор.

“Котаракът в чизми”

Предупреждаваме ви, тийзърът на “Котаракът в чизми” е значително по-скучен. Вярно, че това е съвсем първи поглед над филма (заедно с тийзър плаката, който можете да видите по-долу), но очаквахме малко повече. Пух все пак е един от приятелите на Шрек и дори със снижаването на нивото на последните филми, ние продължаваме да очакваме нещо по-така. Разходка по стъргалото под звуците на Питбул определено не става, пък дори и да започва с вездесъщото “бууууум” на “Генезис”. По-добре да бяха оставили само надписите и близкия план на чизмите и шпагата.

http://www.youtube.com/watch?v=Htwiwtbnlqg

“Котаракът в чизми” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Една забележка!Започва с посланието от Джурасик парк-ЕДНО ПРИКЛЮЧЕНИЕ ПОДГОТВЯНО 65 МИЛИОНА ГОДИНИ,А САМО ТУК СА ГО ЗАМЕНИЛИ С ДЕВЕТ ЖИВОТА.