Paul

Вече имахме щастието да ви покажем няколко британски трейлъри на фантастичната екшън комедия на Грег Мотола („Суперяки”) „Paul, която е с участието на нашите любими кретени Саймън Пег и Ник Фрост, а сега от Universal ни представят и удължена версия, предназначена за американската публика.

Прави ни впечатление, че повечето коментари на колегите зад океана са, че това е най-добрият трейлър до момента и се пооплакваха от типа хумор, показан в първите два. Лично на нас това лекичко ни понамирисва на шовинизъм, защото не можем да видим чак такава голяма разлика между тях.

От друга страна, ние може да не разсъждаваме трезво, защото си паднахме по „Paul” в мига, в който го видяхме, и като заслепени влюбени си харесваме абсолютно всичките му реклами.

http://www.youtube.com/watch?v=jEjxxyQEYzM

„Paul” е историята на двама британци, фенове на научната фантастика и абсолютни гийкове , които потеглят на пътешествие из Америка, където се срещат с извънземен на име Пол. През последните 60 години Пол е живял в свръх секретна военна база, но по незнайни (засега) причини решава да избяга и да се метне на първото превозно средство, напускащо града. Разбира се, това е караваната на Греъм и Клайв, които от този момент нататък са принудени да угаждат на устатия пришълец и да бягат от федерални агенти и не съвсем нормалния баща на жената, която случайно отвличат. И всичко това, за да заведат Пол до кораба-майка…

Във филма участват още Джейсън Бейтман, Кристен Уиг, Джейн Линч, Сигорни Уивър, Бил Хейдър, Джефри Тамбор и Сет Роугън като гласа на Пол.

Премиерата на филма е 14 февруари за Великобритания и 18 март за Съединените щати.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *