От самото начало ни беше ясно, че Sony са готови да инвестират в продължение на „Венъм“ и да пренебрегнат всички критики от страна на пресата и масовата аудитория, стига филмът да успее да произведе достатъчно голям приход, а той успя – припомняме скромната сума от 850+ милиона долара, които бяха отчетени в боксофиса. Именно заради това развитие на нещата, ние неотдавна ви споделихме, че продължение ще има и кой ще бъде потенциалният му режисьор (вече потвърден) – Анди Съркис. От няколко дни вече знаем и най-новото (почти сигурно) попълнение към каста – Стивън Греъм.

Ако преговорите за ролята минат гладко и Sony, които на този етап не са потвърдили сто процента участието на британския актьор, Греъм (когото последно гледахме в новия филм на Скорсезе – „Ирландецът“) ще се включи към завръщащите се в ролите си Том Харди, Мишел Уилямс и Уди Харелсън, когото видяхме в последните минути от филма в ролята на Клитъс Касиди, по-познат като Карнидж. Героят, около който най-вероятно ще се завърти историята на продължението. Това, което не сме имали възможност да споделим, е, че номинираната за „Оскар“ британска актриса Наоми Харис също ще е част от каста и (макар непотвърдено) се говори, че актрисата ще влезе в ролята на Shriek (Шрийк) – една от враговете на Спайдър-мен и любовния интерес на Клитъс.

наоми харис

Това няма да е първия път, в който Стивън Греъм ще застане на екрана заедно с Харди. Двамата са участвали заедно в продукцията на FX „Табу”, а отделно актьорът съвсем наскоро си партнира със Съркис по новата адаптация на Дикенсовата класика – „A Christmas Carol”, чийто тийзър трейлър получихме преди по-малко от месец. Така че спокойно можем да кажем, че ако всичко мине по вода, екипът, с който ще работи, му е донякъде познат. Все още не е ясно за коя роля се бори Греъм, но съвсем нормално е на този етап тези неща да не са споделени с публиката.

Режисьор на „Венъм 2“ („Venom 2“) е Анди Съркис, а негов сценарист ще бъде Кели Марсел. Въпреки че доста пъти сме изразявали негативното си мнение по адрес на филма, не отхвърляме възможността в крайна сметка да го гледаме, при това на големия екран. А понеже знаем, че към него има интерес, ще се постараем да ви държим в течение с всичко по-интересно около предстоящото продължение.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Нямам идея Греъм какъв ще го играе, но е добро попълнение. Колкото до Харис – нищо общо с Шрийк и не виждам никаква химия между нея и Харелсън.

  2. Тоя филм го чакам толкова ентусиазирано, колкото чакам грипна епидемия.