Нов празник – нов късмет, (май че) казват хората. В случая с Hulu и поредицата им „Into The Dark” нещата се очертават точно така – всеки месец си има специален ден, на който успешно може да му се „прикачи” нещо страховито. Именно така всеки следващ епизод може да отговори на несекващото желание на публиката за хорър-акценти в ежедневието – и особено в стрийминг-платформите.

Обзалагаме се, че с настъпването на най-шумния празник – джингъл-бел-ската Коледа, с всяка година стават все повече на брой хората, на които им се иска да нарамят по една брадва и да се почне… сеч наред! Героите на новия епизод „Into The Dark: A Nasty Piece Of Work” са мааалко по-цивилизовани в това отношение, защото за личните си „бойни” цели ползват огнестрелни оръжия, или поне с такова впечатление оставаме от пуснатия в мрежата трейлър:

Присъствието на компания като Blumhouse (прочути с пристрастията към хорър-жарна, създали „The Purge”, „Paranormal Activity” и др.) в творческия екип на поредицата гарантира качество на изживяването за всички, които почитат страховитите сюжети. Blumhouse работят както за Hulu и Netflix, така и за негово височество кинозрителя – напомняме, че на 13 декември се очаква появата на римейка на „Black Christmas”, а през неизбежно-новата 2020 година трябва да имат премиери „Fantasy Island” и „The Invisible Man”. Ето какво гласи официалният синопсис на „Into The Dark: A Nasty Piece Of Work”:

Един служител от „средния ешелон” в голяма компания разбира, че няма да получи нито коледен бонус, нито повишението, което очаква с такова нетърпение. Но когато шефът му го кани на вечеря, той получава и… конкретно предложение как да продължи изкачването на корпоративната стълба – като победи директния си съперник в професионалното поприще в едно състезание, изпълнено с насилие.

Режисьор на своеобразната гонитба е Чарлз Худ („Play By Play”). Ролята на садистичния шеф е поверена на Джулиан Сандс („Warlock”), двамата му подопечни съперници са Кайл Хауърд („Orange County”) и Дъстин Мълиган („Schitt’s Creek”), в останалите роли са Анджела Сарафиян („The Immigrant”), Натали Хол („True Blood”), Моли Хейгън („iZombie”) и др.

Премиерата на този най-нов епизод на „Into The Dark” ще бъде на 6 декември 2019 в мрежата на Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *