Вал Килмър

Докато Терънс Малик приключи „Knight Of Cups” и другия си, все още неозаглавен проект, който в момента се снима, почти всеки актьор, музикант или впечатляваща атракция май ще бъде регистрирана от неговата камера.

Имаме възможност да видим кратки кадри от изненадващата визита на „Fun Fun Fun Fest”, където Малик и екипът му (регистриирахме оператор в кадър в няколкосекундното видео) са имали възможност да „уловят” Вал Килмър в действие на сцената.

Актьорът се присъединил към групата „Black Lips”, като шокирал множеството с проходилка, електрическа резачка (в действие) и демонстрация на фризьорски устрем върху собствената си коса (може би перука), след което бил „насилствено изведен” от сцената.

Във видеото Килмър представя (въпреки че тя се прави на срамежлива) Майли Сайръс и споменава, че някъде отзад е и Майкъл Фасбендер (но и него не виждаме!). Можем да добавим част от известните (до момента) звезди, които участват (в една или друга степен) в проекта (засега, преди фазата на монтажа) – Крисчън Бейл, Кейт Бланшет, Фасбендер, Райън Гослинг, Натали Портман, Бенисио дел Торо, Холи Хънтър, The Lizardman и поредното Бонд-момиче Беренис Марло.

Не бихме се оказали от повече подробности, но тъй като това е загубена кауза при Малик, за момента ще се задоволим със снимките на Килмър.

Вал Килмър

Вал Килмър

Вал Килмър

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *