Още едно сериозно име отива „в редиците” на Apple TV+, като основната цел на компанията е да привлича все повече абонати. Според Variety. Джоузеф Гордън-Левит се е ангажирал да пише, продуцира и да участва в подготвяната драматична поредица „Mr. Corman”. Идеята на историята е да бъде проследена борбата на един основен учител в Лос Анджелис със собственото му порастване – и отговорностите в света на възрастните. Продуцентските отговорности ще бъдат поделени между компанията на Гордън-Левит „HitRECord” и любителите на авангардни и предизвикателни проекти A24.

В продължение на години актьорът е влагал творческата си енергия в разработване на дълго очакваната адаптация на „Sandman”, като с преминаването на проекта към Netflix неговото име отпадна. До края на 2019 година ще излезе неговият филм „7500” и непосредствено след това би трябвало да стартира подготовката по друго очаквано заглавие „The Trial of the Chicago 7”.

В информационното „затъмнение”, което поддържат Apple TV+, все още няма намек за подробности относно тяхната стрийминг услуга – знае се само, че трябва да бъде пусната тази есен и че сред заглавията, които ще бъдат предложени, са проекти с участието на Рийз Уидърспун, Дженифър Анистън, Стив Карел, Хейли Стайнфелд, Джейсън Момоа и др. Очаква се сериозно „надиграване” за абонати между конкурентните „потоци” с филми и сериали, предоставяни от Netflix, Disney и Warner Bros.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *