Последният пълен трейлър на „То: Част втора” („It: Chapter Two”), който видяхме, беше повече от чудесен и само известното разочарование, което ни остана от първия филм (който също имаше доста надъхващи реклами), ни попречим напълно да „geek out“-нем, а вместо това запазихме хладнокръвие и продължихме да сме скептични към крайния резултат (с надежда да бъдем опровeргани).

Същото се случва и след дебюта на ново задкулисно видео, което е от типа материали, които обичаме най-много. Не един или два пъти сме казвали, че ако зависи от нас, това ще са единствените реклами, които ще стигат до зрителите предварително (защото дори и ние знаем, че абсолютно никакви материали и отиването „девствен“ на кино е пълна утопия).

Както и да е, задкулисното видео е доста приятно и би следвало да допадне доста на феновете. Така смятаме, защото на нас ни допадна. Вижте.

Нямаме какво повече да добавим като коментар. Харесва ни видяното, но поддържаме нивото на очакванията доста ниско. За сметка на нивото на надеждите, което пък е доста високо. Предишните реклами, повече информация за „То: Част втора”, както и мнението ни за първия филм, може да откриете в новините ни по темата.

А за финал ви предлагаме два доста приятни постера.

плакати плакат

Режисьор на „То: Част втора” („It: Chapter Two”) е Андрес Мушети („Mama“, „То“), а сценарият е на Гари Дауберман по романа на Стивън Кинг. В главните роли ще видим Джесика Частейн, Джеймс Макавой, Бил Хейдър, Бил Скарсгард, Джей Райън, Джеймс Рансън, Айзея Мустафа, Анди Бийн, Ксавие Долан, Уил Байнбринк, Джес Уекслър, Тийч Грант, Джейдън Либерхър, София Лилис, Уайът Олеф, Фин Улфхард, Джереми Рей Тайлър, Чоузен Джейкъбс, Джак Дилън Грейзър.

Премиерата е 6 септември 2019.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *