карл ърбан в the boys

Sporty fuckin Spice – what is she up to?

Amazon Studios вече представиха няколко нецензурирани реклами, които бяха напълно достатъчни, за да запалят интереса ни за предстоящата, доста обещаваща едноименна адаптация на комикса „The Boys“на Гарт Енис („Preacher“) и Дарик Робъртсън („Transmetropolitan“). Официално обаче тези реклами се водеха тийзъри и сега е време да видим „the real deal” – първия пълен трейлър (за щастие, също нецензуриран), който успява да надгради всичко, видяно до момента, и да ни надъха още повече за сериала.

Действието на „The Boys“ се развива в свят, където супергероите са известни, влиятелни и почитани като богове. Те се опияняват от славата и успеха си и по всевъзможни начини злоупотребяват със силите си. В центъра на историята са „The Boys“ – малка група обикновени хора, които се борят за справедливост, разполагащи единствено с хъс и мръсни номера. Те са си поставили за цел да разкрият истината за супергероите, известни като Седмицата, и мултимилионния конгломерат Vought, който ги менажира, и да потърсят отговорност за престъпленията им.

https://www.youtube.com/watch?v=06rueu_fh30

Fuck those fuckers! Ако Карл Ърбан помоли да се оженим (омъжим – няма значение), за него ще го сторим на мига. Жесток е и адски му отива тази роля. Останалият каст също е на ниво, но той е само малка част от потенциала на „The Boys“, който определено изглежда обещаващо. Цялостната концепция е интересна, общата история и тази на отделните герои също, а и визуално нещата са на доста прилично ниво. Плюс това имаме R-рейтинг и бая хумор… Какво повече бихме могли да искаме?

Ужасно се надяваме самият сериал да отговаря на заявеното от тези реклами. За протокола ще кажем, че не очакваме някакъв шедьовър, а прилично забавление, което да не обижда интелекта. Смятаме, че имаме шансове.

Изпълнителни продуценти на „The Boys“ са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които стоят и зад екранизацията на „Preacher“ на Енис), а в главните роли ще видим Карл Ърбан, Елизабет Шу, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд, Саймън Пег и др.

Премиерата на „The Boys“ е на 26 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Има потенциал. Пък и изглежда скъп. Някъде бях чел, че добре финансирана поредица до 10-на серий се равнява на цял-голям филм.