Rinsch ще режисира римейка на „Logan’s Run”

От Heat Vision съобщават, че Карл Ринш е бил нает да режисира отдавна подготвяния от Джоуел Силвър и Акива Голдсман римейк на класическата приключенска фантастика „Logan’s Run”. По-паметливите от вас сигурно си спомнят Rinsch от впечатляващото краткото филмче „The Gift” с което ви запознахме и от времето, когато той беше спряган за режисьор на предисторията на „Пришълецът”.

Все още не сме имали шанс да видим пълнометражен филм на Ринш, но от рекламите, които е снимал и от кратките му филмчета, сме убедени, че „Logan’s Run” е далеч по-добър проект за него, отколкото беше „Пришълецът”. Предвид, че на „Logan’s Run” му предстои написване на сценарий или редактирането на този, който е от времето, когато Брайън Сингър беше прикрепен към проекта, има голяма вероятност, това да не е първият му филм, който ще видим на голям екран. За това се борят два от другите филмови проекти, с които се свързва името му – „47 Ronin” и пълнометражния филм вдъхновен от „The Gift”.

Оригиналният филм от 1976 година е създаден по романа на Уилям Ф. Нолан и Джордж Клейтън Джонсън и ни отвежда в едно антиутопично бъдеще, в което проблемите на обществото с нарастващата популация и изразходването на природните ресурси са решени със закон, според който всички хора, които навършат тридесет години биват убивани. Тези, които решават да не се съобразят със зловещата си съдба се наричат бегълци или в оригинал Runners. Те са преследвани от специална група хора известни като Sandmen. Главният герой на филма Логан е такъв Sandman, който след настъпването на тридесетата си годишнина решава да се бори за живота си.

Ето и оригиналния трейлър на филма:

http://www.youtube.com/watch?v=4WUUnc1M0TA

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Оригиналът е готин, но определно има какво да се подобрява в него.

  2. Ще трябва да си го намеря от някъде значи. Напоследък съм на вълна – пропуски, това е поредният.

  3. Старичко е филмчето и е нормално да има да се подобряват някои неща 🙂 Жалко само, че в римейка това няма да стане. Най-много да го развалят така че да не мяза на нищо 🙂

    @Saxton, аз го имам. Може да го обадим. А вълната от пропуски е безкрайна. Няма как!.