Адаптацията „The Boys“ по едноименния комикс на Гарт Енис („Preacher“) и Дарик Робъртсън („Transmetropolitan“) отдавна е в списъка със сериалите, които искаме да гледаме – той попадна там както заради концепцията си, която го отличава от повечето подобни произведения, сред които преобладават тези с по-тийн насоченост (особено след края на Marvel поредиците по Netflix), така и благодарение на предишните си обещаващи реклами. Сега обаче си го отбелязваме като абсолютно задължителен, а причината е най-новият, повече от чудесен нецензуриран трейлър, представен от Amazon.

Преди да го видите припомняме, че действието на „The Boys“ се развива в свят, където супергероите са известни, влиятелни и почитани като богове. Те се опияняват от славата и успеха си и по всевъзможни начини злоупотребяват със силите си. В центъра на историята са „The Boys“ – малка група обикновени хора, които се борят за справедливост, разполагащи единствено с хъс и мръсни номера. Те са си поставили за цел да разкрият истината за супергероите, известни като Седмицата, и мултимилионния конгломерат Vought, който ги менажира, и да потърсят отговорност за престъпленията им.

Вижте новия трейлър.

Нааааайс! Изглежда прекрасно, само се надяваме да не е толкова муден, колкото „Preacher“, който поизоставихме. Още веднъж, харесва ни както концепцията, така и реализацията на „The Boys“, и задължително ще гледаме поне 4-5 епизода, когато дебютира в края на юли. Пък и е с участието на Карл Ърбън, който ни радва адски много – със сигурност повече от Елизабет Шу (тринадесетгодишното аз на автора по-скоро би скочил от висока сграда, отколкото да каже подобно нещо, но в момента е истина).

Изпълнителни продуценти са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които стоят и зад екранизацията на „Preacher“ на Енис), а в главните роли ще видим Карл Ърбан, Елизабет Шу, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд, Саймън Пег и др.

Премиерата на „The Boys“ е на 26 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. „Нааааайс! Изглежда прекрасно, само се надяваме да не е толкова муден, колкото „Preacher“, който поизоставихме.“

    Съгласен съм с Дринов – изглежда чудесно и го чакам с нетърпение! Дано не е като Preacher наистина, че него го зарязах след първия сезон и не знам дали бих му дал втори шанс…

    1. За сметка на това комикса е добър 😉

  2. нгаси колко са куул…. пуснах си го без звук, така хем не чувах какво си казват…хем се насладих кви са небрезно иаки…