Мина известно време, откакто ви представихме първия трейлър и плакат на екшън-комедията „Шафт“ („Shaft“). Премиерата на най-новия филм от известната поредица наближава и заедно с това се засилва и рекламната кампания. New Line Cinema и Warner Bros. отчаяно искат да напълнят киносалоните и да откъснат парче от „боксофис баницата“, като за целта пуснаха нов, нецензуриран трейлър, в който изобилстват псувни, лафове и всичко възможно, което евентуално би ви накарало да се засилите към киното и да изберете „Шафт“ пред конкуренцията (която и без това е голяма).

Преминаваме директно към трейлъра…

… и не можем да кажем, че видяното успява да повдигне кой знае колко ентусиазма на екипа ни за „Шафт“. Определено ще го гледаме, но едва ли на голям екран. Колкото и да е забавно да видим Самюъл Л. Джаксън в ролята на мрънкащ чичо, който не е в крак с модерните неща, бихме предпочели да обърнем внимание на филма на малък екран в спокоен неделничен ден.

Отново припомняме, че режисьор на „Шафт“ („Shaft“) е Тим Стори („Ченге за един ден“), по сценарий на Кениа Барис („Black-ish“) и Алекс Барноу („The Goldbergs“). В ролите са Самюъл Л. Джаксън, Ричард Раундтри, Джеси Т. Ъшър, Реджина Хол, Александра Шип, Мат Лаурия, Тайтъс Уеливър и Клиф „Метод Мен“ Смит.

Премиерата на филма по кината е насрочена за 14 юни, като две седмици след това ще излезе и по Netflix. Имайки всичко това в предвид – все още ли искате да видите филма на голям екран или предпочитате да му се насладите в домашна обстановка?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Три гнусни шимпанзета виждам на снимката. Тоя олигофренски циганин няма нищо общо с Ник Фюри, между другото. СМЪРТ за негрите и хомосексуалистите.

    1. СМЪРТ за Борето 126-хомофоб нещастен.Омръзна ми от такива като теб самодоволни мъжкари,г-да 10 секунди,които си мислят, че само защото са хетеросексуални им е позволено да опресират всички останали.Сигурно си плащаш на циганки да те погледнат втори път ,без да повърнат.Боре,за съжаление прогреса не е във ваша изгода.компютрите унищожиха комунизма,технологиният прогрес ще прати хомофобите и фашизоидите на дъното на морето.И най-накрая да ти го начукам !

  2. Борето навярно е трол… другият вариант е да е амеба. Със сигурност е просто животно.

  3. Чак пък смърт за негрите и хомо-тата е прекалено, но ако наречеш негър някои в САЩ или например Англия, то чернокожия индивид може да ти съди за дискриминация и нетолерантност. От друга страна ако цветнокожия те нарече европеид /противоположното на негроид/ ти не можеш да го съдиш. Кой сега е дискриминиран?