Докато се накумим да споделим отдавна заснетия, дълго преседял в монтажната епизод на подкаста ни „Inglourious Kunts“, посветен на вече приключилия „Игра на тронове“ (ако не ви се гледа един час, може да прочетете текстовото ни ревю), започнаха снимките на един от подготвяните три нови сериала от вселената. Става дума за предисторията, която вероятно ще бъде озаглавена „The Long Night“ и чието действие ще се развива хиляди години преди познатите ни от книгите и сериала събития.

EW съобщават, че снимките на сериала са започнали „тихомълком“ в Северна Ирландия, където беше една от основните бази на продукцията на „Игра на тронове“. Не е ясно дали това ще бъде единствената локация или ще има снимачни площадки и в други страни. Важно е да се уточни, че „The Long Night“ все още не е одобрен за цял сезон и в момента се снима само пилотният епизод. Ние обаче не се съмняваме, че не само ще го одобрят, но ще бъде и за няколко сезона.

Това, което имаме като подробности около историята в „The Long Night“, не е много. Знаем, че ще научим за истинския произход на белите бродници и как са се зародили познатите ни родове – история, както ни уверяват, „само си мислим, че знаем“. Създателят на „Игра на тронове“ (и цялата сага „Песен за огън и лед“) Джордж Р. Р. Мартин дава още малко подробности:

Вестерос е много различно място. Няма Кралски чертог. Няма Железен трон. Няма Таргериан – Валария едва-едва започнала възхода си със своите дракони и империята, която построява. Имаме вземане-даване с по-стар свят и се надяваме, че това ще бъде част от привлекателността на сериала.

The Long Night“ е създаден от Джейн Голдман („Kick-Ass“) и Джордж Р. Р. Мартин, като дваматаще бъдат и шоурънъри, заедно с режисьора на пилотния епизод Си Джей Кларксън („Съучастникът“). В ролите са Наоми Уотс, Джош Уайтхаус, Наоми Акки, Денис Гоу, Джейми Кембъл Бауър, Шийла Атим, Ивано Джеремия, Джорджи Хенли, Алекс Шарп, Тоби Регбо, Маркис Родригес, Джон Сим, Ричард МакКейб, Джон Хефернан и Дикси Егерикс.

В очакване сме на още новини около „The Long Night“ и ще видим как ще го приемат феновете, предвид разочарованието от финала на „Игра на тронове“. Премиерата, ако всичко мине гладко и сериалът бъде одобрен за цял сезон, се очаква или в края на 2020 или през пролетта на 2021.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *