Чудим се, кога ли ще дойде моментът, в който Джош Холоуей ще започне адски да се дразни от факта, че всички му викат Сойър? Не знаем, но ни се струва, че ще мине повече време, отколкото ни беше необходимо да спрем да викаме на Джордж Клуни „доктор Рос”.

Но както и да е, изглежда, че измъкването от вездесъщия остров от „Lost” няма да е единствената невъзможна мисия пред дългокосия разбивач на женски сърца, защото от  Risky Business съобщават, че той е подписал договор за присъединяване към актьорския състав на подготвяната от Брад Бърд, четвърта „Невъзможна мисия”.

Ако следите развитието на „Мисията” по-отблизо, значи знаете, че Холоуей се присъединява към вече внушителния списък от имената на Том Круз, Джереми Ренър, Пола Патън, Саймън Пег, Винг Реймс, Владимир Машков и Майкъл Никвист.

Разбира се, никой няма представа каква точно ще бъде ролята на Холоуей – то не се знае как ще се казва филмът и дали ще бъде “reboot” или не, пък какво остава за това – но слуховете са, че той ще бъде част от екипа на “IMF –  Impossible Mission Force”.

Последната прясна новина във връзка с проекта идва от Slashfilm, които съобщават, че част от снимките на филма, чиято премиера е предвидена за 16 декември 2011 г. ще се състоят в Дубай.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *