„Julia’s Eyes”

Доста отдавна из нета се намират трейлъри и всякакви други рекламни материали за продуциран от Гийермо дел Торо хорър-трилър „Julia’s Eyes”, но сега за първи път имаме възможност да видим реклама с английски субтитри или с други думи казано, да разберем за какво точно става дума.

По-наблюдателните от вас сигурно са забелязали, че във филма участва актрисата Белен Руеда, която познаваме от предишния испански хорър продуциран от дел Торо „The Orphanage” – в този ред на мисли и операторът е един и същ – което неизбежно води до сравнения между двата филма.

Това, което ние можем да кажем в тази посока е, че макар и да не е сред най-любимите ни ужаси напоследък, „The Orphanage” определено притежава известни достойнства (сред които страхотната му атмосфера) и ако „Julia’s Eyes” прилича на него – както ни изглежда от този доста добър трейлър – смятаме, че няма да се разочароваме. Имайте предвид обаче, че става въпрос за различни режисьори и изненади не са изключени.

Ако ви интересува, просто за информация, тук може да видите и испанския трейлър, който, при все че не го разбираме, също ни се струва приятен.

http://www.youtube.com/watch?v=dLhyz_DtlbQ

Джулия, жена страдаща от дегенеративно заболяване на очите, открива сляпата си сестра обесена в мазето. Тя смята, че сестра ѝ е била убита и започва разследване, което я изправя пред серия от необяснени смъртни случаи. С приближаването й до истината, Джулия започва да губи зрението си, което я потапя в един нов, мрачен свят, където тя усеща мистериозно присъствие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

 1. Едно нещо със сигурност мога да кажа – "The Orphanage” е за предпочитане пред "Orphan"… А и Руеда си е доста добра.

 2. Трейлърът въобще не изглежда зле… А напоследък испанците показват все повече и повече напредък в хорърите… та има надежда и това да е хубаво 🙂

 3. Да. Испанците, французите… има доста интересни и приятни неща.

  @Nostromo

  Бях чел някави суперлативи за него, но силно се съмнявах, че на мен ще ми допадне – трейлъра въобще не ме грабна. Но щом ти казваш, че не е зле, ще взема да го обадя.

 4. Дринов, няма чуваемост… 🙂 Казах, че не е МНОГО зле… Мога да бъда и по-директен – става, ако си самотен, заключен си в стая с телевизор и двд-плеър, и на масат пред теб има пистолет и диска на филма – дори и да нямаш намерението да се самоубиваш, след като го гледаш, шансовете да си размислил са около 90%… 🙂

  Оф, стига съм дрънкал, филмът става, но само ако нямаш нищо друго предвид. Бих предпочел да гледам два пъти подред "The Orphanage", отколкото веднъж – този…

 5. Този път беше кристално ясен 🙂

  Ако блога престане да се обновява, значи съм избрал пистолета 🙂

 6. Блондинка с едри гърди и зелени очи! Къфто и да е филма, си заслужава:))