Последният път, когато писахме за „Maleficent” – модерната интерпретация на класическата приказка на братя Грим „Спящата красавица”, представяща неразказаната история на самопровъзгласилата се за „Господарката на всичко зло” Злодеида (Maleficent) и събитията довели до прокълването на бебето Аврора – отчетохме факта, че след безброй рокади дълго отлаганият филм най-накрая се сдоби с режисьор. В случай, че сте пропуснали, това е Робърт Стромбърг – двукратния носител на „Оскар” художник на филми като „Аватар”, „Алиса в Страната на чудесата” и предстоящия „Oz: The Great and Powerful”, който е работил и по визуалните ефекти на „Лабиринтът на фавна” и „There Will Be Blood”.

Оттогава насетне на няколко пъти искахме да пуснем ъпдейти – първо, когато Анджелина Жоли потвърди участието си (и с това всъщност гарантира направата на филма), а след това и за присъединяването към проекта на Ел Фанинг (като спящата красавица Аврора), Джуно Темпъл, Шарлто Копли, Имелда Стаунтън и супер любимата ни Миранда Ричардсън – но така и не успяхме да се организираме, дори и с една обща новина.

Този път обаче няма как да пропуснем да представим първия поглед към филма, който започна снимки само преди няколко дни. На снимката виждаме самата Анджелина като Злодеида и честно казано, смятаме, че не изглежда зле. Вижте.

Анджелина Жоли като злата вещица в „Maleficent”

Дали „Maleficent” ще бъде нещо повече от модерните напоследък визуално впечатляващи, но иначе леко кухички приказни интерпретации и дали Анджелина ще успее да се справи подобаващо с образа на могъщата Злодеида, която е един от най-обичаните злодеи в пантеона на Disney, ще разберем чак на 14 март през все още далечната 2014, когато е премиерата на филма.

Вижте и няколко снимки от снимачната площадка или както ние им казваме „Анджелина сред останалите кози“.

Анджелина сред останалите кози

Анджелина сред останалите кози

Анджелина сред останалите кози

Анджелина сред останалите кози

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. доста и отива ролята на зла вещица , май май изобщо не играе роля

  2. Въпросът е не дали това са крави, а доколко Брад Пит има пръст в рогата на Анджелина 🙂

  3. @Oc
    Твърдиш, че е зла кучка ли? 🙂

    @Cinema Newswalker
    Кози, крави, биволи, гнута… все тая! 🙂

    @MadMax
    Брад Пит няма пръст в рогата, има нещо друго. 🙂 🙂