Ясно е, че „true crime“ жанрът винаги е бил много популярен, но в момента, благодарение на заглавия като „Making a Murderer“, „The Jinx“ и надяваме се предстоящия „The Case Against Adnan Syed“ на HBO, може да начешете крастата си не с нискокачествено пресъздадени престъпления по ID Xtra, а с наистина добри сериали. Сега Hulu се опитват да се докопат до част от публиката на този тип истории, но за разлика от гореспоменатите документални заглавия на Netflix и HBO, те ще заложат на художествена интерпретация на действителни случаи с антологията „The Act“.

Първият сезон на „The Act“ пресъздава истинската и доста неприятна история на Джипси Роуз Бланчард и нейната майка Ди Ди. Джоуи Кинг е в ролята на Джипси, която страда от серия тежки болести, принудена е да седи в инвалиден стол и да разчита изцяло на майка си, но пораствайки започва да се чуди дали наистина е толкова болна и дали се налага да живее по този начин. Така момичето започва да научава все повече и повече и в крайна сметка, това довежда до убийство. Патриша Аркет е в ролята на откровено ужасната Ди Ди и ако можем да съдим по първия трейлър, изпълнението ѝ ще е страхотно.

Няма да издаваме повече от сюжета – по-долу можете да видите официалния синопсис, но и той не издава много, а ако искате да видите действителните Джипси и Ди Ди, интернет е на ваше разположение, но ви предупреждаваме, от тази история побиват тръпки. Само ще повторим, че Патриша Аркет явно прави една от по-добрите си роли, а Джоуи Кинг също ни се струва на ниво и според по-запознати е много подходяща за ролята на Джипси. Клоуи Севини, АнаСофия Роб и Калъм Уърти също участват, а Ник Антоска и Мишел Дийн са създатели на сериала (по оригиналната статия на Дийн).

The Act“ е антологичен сериал, който разказва за шокиращи действителни престъпления. Първи сезон проследява Джипси Бланчард – момиче, което се опитва да избяга от вредните взаимоотношения с прекалено грижовната си майка Ди Ди. В желанието си да е независима, Джипси разкрива тайни, които водят към убийство.

Премиерата на първите два епизода от първи сезон на „The Act“ е 20 март, а следващите 6 епизода ще се излъчват седмично.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *