След като „Капитан Марвел“ мина и замина, Marvel и Disney се фокусират изцяло върху „Отмъстителите: Краят“ („Avengers: Endgame“) и очакваме оставащият месец до премиерата на филма да бъде доста наситен откъм рекламни материали. В тази посока на разсъждение ни води дебютът на нов телевизионен спот, който се появява само няколко дни, след дълго чакания първи пълен трейлър.

Както можете да се досетите, ТВ спотът не предлага нищо по-разкриващо от тийзъра и споменатия пълен трейлър. Все пак има няколко нови кадъра, които принадлежат на частта, която ние наричаме “In Memoriam” – черно-белите кадри с червен акцент, в които виждаме миналото и голяма част от загиналите герои.

Няма какво ново да кажем като коментар. Дано задържат този стил на рекламите до края. Наскоро режисьорите на филма, братята Антъни и Джо Русо, споделиха, че не са фенове на спойлърите и дори нарочно заблуждават публиката, което може само да ни радва. Дано само и по високите етажи в Disney, където си искат милиардите приходи, да са на същото мнение.

Режисьори на „Отмъстителите: Краят“ („Avengers: Endgame“) са Антъни и Джо Русо (Отмъстителите: Война без край), а сценарият е дело на Кристофър Маркъс и Стивън МакФийли. В ролите са Робърт Дауни джуниър, Джош Бролин, Скарлет Йохансон, Крис Еванс, Марк Ръфало, Крис Хемсуърт, Джереми Ренър, Пол Ръд, Бри Ларсън, Карън Гилън, Брадли Купър, Дон Чийдъл, Данай Гурира и др.

Премиерата е на 26 април на 3D, IMAX 3D и 4DX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

    1. Не е сигурно 🙂 Сигурно е, че ще бие Междузвездни войни в САЩ

    2. Тъпо копеле, не те знам кой си ти, но да спойлнеш така, пък и да използваш чужд ник…….. явно си морален, принципен Евнух

  1. За тази цел доста хора ще трябва да го гледат по 10-на пъти, което е съмнително, според някои ревюта. На хора които вече са гледали филма в Щатите и други части на света.