Преди няколко месеца представихме следващия и бихме казали дългоочакван проект на Чарли Кауфман, който не е имал филм от 2015 и чудесния „Anomalisa“ насам, ако не броим сценария на проблемната и закъсняла екранизация „Chaos Walking“. Тогава информацията беше, че в една от главните роли на „I’m Thinking of Ending Things“ ще видим Бри Ларсън, но сега научаваме, че не само са се присъединили нови имена, но и Ларсън отпада.

Не е ясно по каква причина – творчески различия, прекалено натоварена програма или просто желание да си почине след „Капитан Марвел“, „Отмъстителите: Краят“ и режисьорския си дебют „Unicorn Store“, но Бри Ларсън отпада от проекта. За сметка на това към трилъра се присъединяват винаги отличните Тони Колет и Дейвид Тюлис, както и Джеси Бъкли („Beast“), която явно поема ролята, първоначално заделена за Ларсън. Те ще правят компания на Джеси Племънс, когото ще видим в главната мъжка роля. „I’m Thinking of Ending Things“ е екранизация по романа на Иън Рийд, чийто синопсис можете да видите по-долу.

Действието се върти около Джейк, който пътува към отдалечена ферма, в която ще срещне родителите си с приятелката си, която обмисля да прекрати нещата. Когато Джейк прави неочаквано отклонение от пътя, той изоставя приятелката си сама, което довежда до забъркана каша от напрежение, психологическа лабилност и чист ужас.

Както сме казвали и друг път, когато става дума за филм на Чарли Кауфман, ние сме на линия и безкрайно любопитни да видим какво се е получило. За съжаление, все още не знаем кога се очаква да почнат снимките на „I’m Thinking of Ending Things“, но след като кастингът е понапреднал, силно се надяваме да е по-скоро.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. одобрявам липсата на главни букви ?

  1. Само на мен ли актрисата от снимката ми мяза на Ивет Лалова 😉 🙂 ?!?