След масивния успех на „Нито звук”, всички започнаха да очакват какъв ще бъде следващият проект, който Емили Блънт и Джон Кразински ще поемат заедно. Вече знаем, че Кразински пише сценарий за продължение на филма, а оригиналният каст се предполага, че ще се завърне, но това е идея, която ни е доста съмнителна и сме скептично настроени. Сега разбираме, че двамата имат и друг общ проект, по който ще работят заедно с Дейвид О. Ръсел.

Засега сделки все още не са финализирани, но научаваме, че Емили Блънт е в преговори да изиграе главната роля в „Not Fade Away”, филм на Annapurna Pictures, адаптиращ мемоара на Ребека Алекзандър – жена, диагностицирана с тежко генетично разстройство, която е предупредена, че по всяка вероятност ще бъде изгубила напълно зрението и слуха си, докато стане на 30. На всичкото отгоре, на 18-годишна възраст тя претърпява инцидент, който съсипва тялото ѝ. Въпреки това Алекзандър е успешен психотерапевт, автор и атлет.

джон кразински
Джон Кразински

Филмите за хора с инвалидности не винаги успяват да са наистина внимателно разказани и понякога сякаш са направени само и единствено, за да манипулират емоциите на публиката и изкуствено да се борят за награди. Въпреки това, ако имаме доверие на някого, то това биха били Джон Кразински и Емили Блънт. „Нито звук” беше прекрасен филм, защото не забрави човешкия, емоционален елемент посред ужасиите. Ако двамата успеят да докарат същия подход към този нов проект, предполагаме, че може да се получи нещо, което да е наистина прочувствено и впечатляващо, и важно да бъде разказано.

Нито Кразински, нито Дейвид О. Ръсел ще режисират филма – по досегашни данни, двамата ще изпълняват продуцентска роля. Емили Блънт, ако финализира сделката, ще има възможност да разтегне актьорските си възможности до нов тип роля, в която не сме я виждали преди. Тя ни е много голяма любимка, намираме я за очарователна и невероятна актриса, но сякаш засега не сме я гледали в точно такъв тежко-емоционален тип драма. Нямаме обаче никакви съмнения, че ще бъде невероятна – от комедии, през екшъни, до хоръри и мюзикъли – Емили Блънт може всичко.

Not Fade Away” ще бъде сниман по сценарий, адаптиран от Линдзи Ферентино, от мемоара Not Fade Away: A Memoir of Senses Lost and Found. Дати за начало на продукцията още не са обявени.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *