Много шум около филм, използващ тишината като основен мотив. „Нито звук“ се превърна в един от хитовете на 2018, получи големи овации и внушителни приходи. А финалът на филма някак логически доведе до коментари относно продължение. И новината за това не закъсня. Още докато трупаше слава и жънеше успехи по света, бе обявено, че „Нито звук 2“ ще се превърне в реалност, а наскоро Paramount съобщиха и премиерната дата – 15 май 2020.

Детайли около сюжета обаче не са оповестени към този момент. Продуцентът Андрю Форм съобщи, че не искат да прибързват, а основна цел е да изберат и създадат „правилната история“. Единствено е потвърдено, че Джон Кразински със сигурност ще участва в проекта, но все още няма официално потвърждение, че ще бъде режисьорът.

Краят на първата част не дава ясна ориентация какво ще се случи в „Нито звук 2“. Създателите на филма заявиха през април, че много истории могат да бъдат разказани. Кразински пък преди време каза, че втората част може да бъде фокусирана върху историите на други оцелели. Не е изключено екипът да продължи историята, с която приключи първата част и да представи Евелин (Емили Блънт), подготвяща се за отмъстителна битка срещу чудовищата, които измъчват света.

Докато очакваме повече подробности, може да прочетете ревюто ни за първата част.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments