На изминалия „Super Bow”l видяхме доста реклами на предстоящи блокбастъри, но за съжаление „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо не беше един от тях. Явно от “Warner” и „Legendary” са решили, че на този етап трейлърът, който видяхме в началото на януари, ни е достатъчен.

Все пак феновете не остават съвсем капо, защото USA Today разпространиха няколко доста прилични снимки, които в комбинация с първите, повече от отлични отзиви, които получи филмът след проведен наскоро „тест скрийнинг”, до известна степен компенсират липсата на нов трейлър.

Преди да видите снимките, искаме само да споделим мнението на Райън Джонсън, който също е имал щастието да гледа филма:

„Отидете на „Pacific Rim” и се пригответе да се трансформирате в 12-годишен и след това да се напикаете от кеф! Толкова много ми хареса!”

Точно такива неща искаме да чуваме!

Pacific Rim - Ринко Кикучи

Pacific Rim

Pacific Rim

Pacific Rim

Pacific Rim

Pacific Rim

Pacific Rim

Pacific Rim - Чарли Хънам

Ето и официалния синопсис:

След като легиони чудовищни създания, наречени Кайджу, започват да изплуват от морето, на Земята се отприщва дългогодишна война, която отнема живота на милиони и заплашва да изчерпи всички ресурси на планетата. За да се пребори с безмилостните чудовища, човечеството разработва огромни роботи, наречени „Jaegers”, управлявани едновременно от двама пилоти, чиито умове са свързани. Но дори и роботите се оказват недостоен противник за неуморимите Кайджу и последният шанс на човечеството е остарял и захвърлен „Jaeger”, управляван от бивш пилот и новата му партньорка, която няма никакъв опит.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Излагат се , нищо ново не пускат , всичко това беше в трейлъра ..