download
This way for good movies!

Обикновено когато пишем за нов проект на Едгар Райт, не успяваме да се удържим и споделяме колко голям любимец ни е и как се радваме на всяка новина, свързана с него, а понякога мрънкаме и колко рядко всъщност пишем за нови проекти и следователно колко недостатъчно често гледаме негови филми. Този път отметнахме всичко това в първото изречение, така че спокойно да преминем към важната част от новината – Едгар Райт обяви, че следващият му филм ще е психологически хорър-трилър, чието действие ще се развива в Лондон и ще е с жена в главната роля.

Засега не се знаят никакви подробности за сценария, който е дело на Райт и Кристи Уилсън-Кеърнс, освен че е повлиян от „Don’t Look Now“ на Никълъс Роуг и „Repulsion“ на Роман Полански и за разлика от досегашните му филми, се очаква да е максимално далеч от комедията. Ето какво споделя Едгар Райт:

Осъзнах, че никога не съм правил филм за централен Лондон, по-конкретно Сохо, където съм прекарал огромна част от последните 25 години. „Hot Fuzz“ и „Shaun of the Dead“ са филми за места, където съм живял. Този филм е за Лондон, какъвто го познавам аз.

Нямаме търпение. Очаква се снимките на неозаглавения все още филм да започнат това лято, а междувременно Райт работи и по документалния филм за „Sparks“, за който ви съобщихме миналата година. Също така, плановете за продължение на „Зад волана“ („Baby Driver“) явно не са се разпаднали и дори се очаква филмът да представи много нови герои и да „развие историята допълнително“, каквото и да означава това. По думите на режисьора:

Съществува първи вариант на сценария на „Зад волана 2“.

Е, това си е важна първа стъпка, но далеч не е гаранция, че ще видим продължението на екран някой ден. Можем само да стискаме палци и за „Зад волана 2“, и за музикалния документален филм, и за обещания психологически хорър-трилър. Може би сме споменавали, че сме фенове на Едгар Райт и никога нямаме търпение за бъдещите му проекти…

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments