Късно снощи, по време на церемонията по раздаването на наградите „Златен глобус“, HBO представиха кратко видео, което ни предлага първите реални кадри от някои от най-големите им хитове, сред които са последният, осми сезон на „Игра на тронове“, както и подготвяната от Деймън Линделоф нова адаптация на „Watchmen“.

Да предупредим, става дума за секунди, така че не се радвайте прекалено много. На кадрите от „Игра на тронове“ виждаме Джон Сноу и Денерис в Зимен хребет, където са посрещнати от, както изглежда, изключително благосклонна към визитата им Санса, а тези от „Watchmen“ потвърждават информацията за доста различната трактовка на оригиналната, революционна за жанра си комикс-история на Алън Муур. Наред с вече познатите ни, маскирани в жълто полицаи, виждаме още няколко героя, включително и Роршах.

game-of-thrones-season-8-1 game-of-thrones-season-8-2 watchmen-hbo-2 watchmen-hbo-image watchmen-hbo-4

Освен „Игра на тронове“ и „Watchmen“, във видеото ще откриете кадри и от предстоящите „Euphoria”, „Chernobyl“, „Catherine the Great” и новите сезони на „True Detective“, „Big Little Lies“, „Veep“, „Barry“, „Succession” и „Divorce“. В очакване сме и на пълните им трейлъри. Вижте.

https://www.youtube.com/watch?v=Y7vrjkheBt8

Премиерната дата на „Watchmen” все още не е известна, но се очаква да е през тази година, а началото на края за „Игра на тронове“ („Game of Thrones“) ще бъде през април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Баси, тая Санса ми докарва нервна криза за секунда от някакъв си там тийзър. Не знам как ще я издържа още един сезон. Потресаващо непоносимо и дразнещо парче – и като персонаж, и като актриса, и като жена.

  1. И двете пачи са еднакво непоносими.

  2. Не сън фен и на Денерис, обаче Санса е първенец по криндж.

  3. За съжаление ще я търпим и в новия X-Men…

 2. Маската на Роршах прилича на някъв мръсен парцал, дано да е по-добре като излезе сериала.

  1. Mда, а и всичко останало изглежда някак самоцелно различно от дизайна и естетиката в комикса. Дано в сериала стои добре и бъде по някакъв начин защитен тоя подход.

 3. много е надценен този сериал -,,игра на тронове“…

 4. Според мен и Софи Търнър, и Емилия Кларк, си играят перфектно ролите, впрочем това важи за всички актьори в Игра на тронове. Да не забравяме през какво премина Санса, тя е продукт на всичко, през което премина – беше пионка в един силно доминиран от мъжете свят, средство за постигане на нечии други цели и научи уроците по трудния начин. Харесвам я, силна и умна е.
  Чакам трейлъра и самият сериал, най-любимият от всички!!!